Салат з курячою печінкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Не можна недооцінювати субпродукти. Вони не тільки дуже ситні, але ще й корисні. А якщо їх правильно піддати термічній обробці, то буде ще й дуже смачно. Вам залишається тільки спробувати!
Вам сподобається мій рецепт, якщо ви любите ситні теплі салати, які швидше нагадують основне блюдо. Їх цілком можна подавати просто з гарніром без протеїну. Хочете дізнатися, як приготувати салат з курячою печінкою і грибами? Тоді читайте мою інструкцію і будьте уважні!
- Куряча печінка - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Морква - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 300 грам
- Майонез - 100 грам
- Кефір - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
Печінка промийте і очистіть від плівок. Залийте її кефіром, додайте спеції і сіль. Залиште курячу печінку на півгодини вимочувати.
А поки займіться іншими продуктами. Морква промийте, Чистий і натрію melkoy tёrke. Печериці промийте і наріжте пластинками. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
Через відведений час, злийте кефір, додайте до печінки подрібнені інгредієнти.
Перекладіть продукти на сковороду з маслом, попередньо перемішавши їх з майонезом.
Гасіть блюдо 20 хвилин під закритою кришкою, а потім ще 10 хвилин з відкритою. Додайте сіль і перець. Подавайте салат в теплому вигляді з зеленою цибулею. Смачного!