Рецепт Салат з курячою печінкою і грибами фото

Салат з курячою печінкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Не можна недооцінювати субпродукти. Вони не тільки дуже ситні, але ще й корисні. А якщо їх правильно піддати термічній обробці, то буде ще й дуже смачно. Вам залишається тільки спробувати!

Опис приготування:

Вам сподобається мій рецепт, якщо ви любите ситні теплі салати, які швидше нагадують основне блюдо. Їх цілком можна подавати просто з гарніром без протеїну. Хочете дізнатися, як приготувати салат з курячою печінкою і грибами? Тоді читайте мою інструкцію і будьте уважні!

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Морква - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 300 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Кефір - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком
салат з курячою печінкою і грибами - фото крок 1
Печінка промийте і очистіть від плівок. Залийте її кефіром, додайте спеції і сіль. Залиште курячу печінку на півгодини вимочувати.
салат з курячою печінкою і грибами - фото крок 2
А поки займіться іншими продуктами. Морква промийте, Чистий і натрію melkoy tёrke. Печериці промийте і наріжте пластинками. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
салат з курячою печінкою і грибами - фото крок 3
Через відведений час, злийте кефір, додайте до печінки подрібнені інгредієнти.
салат з курячою печінкою і грибами - фото крок 4
Перекладіть продукти на сковороду з маслом, попередньо перемішавши їх з майонезом.
салат з курячою печінкою і грибами - фото крок 5
Гасіть блюдо 20 хвилин під закритою кришкою, а потім ще 10 хвилин з відкритою. Додайте сіль і перець. Подавайте салат в теплому вигляді з зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти