Пиріжки з печінкою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Такі пиріжки - це не тільки неймовірно смачні ласощі, але і досить економічне. Тому кожна господиня повинна знати, як приготувати чудові пиріжки з печінкою і рисом.
У російського народу пиріжки завжди були і залишаються одним з найулюбленіших ласощів, причому начинка у цієї страви може бути абсолютно будь-яка в залежності від ваших уподобань. Ну а одна з найпоширеніших - це, мабуть, з рисом і печінкою, адже поєднання цих простих інгредієнтів дає приголомшливий результат. Ну а якщо ви до сих пір ніколи не готували таку смакоту, тоді зараз я розповім вам, як зробити пиріжки з печінкою і рисом. Що стосується тесту, то тут я використовувала вже готове, тому що часу на його приготування у мене як завжди не вистачило, але ви, звичайно, можете зробити його самостійно, головне щоб воно було дріжджове. Ну а в іншому з цим простим рецептом пиріжків з печінкою і рисом у вас не повинно виникнути ніяких проблем, ви швидко і легко все зробите.
- Тісто дріжджове готове - 1 кілограм
- Печінка яловича - 1 кілограм (або будь-яка інша )
- Зелена цибуля - 60 грам
- Мал - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком