Рецепт Пиріжки з печінкою і рисом фото

Пиріжки з печінкою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Такі пиріжки - це не тільки неймовірно смачні ласощі, але і досить економічне. Тому кожна господиня повинна знати, як приготувати чудові пиріжки з печінкою і рисом.


У російського народу пиріжки завжди були і залишаються одним з найулюбленіших ласощів, причому начинка у цієї страви може бути абсолютно будь-яка в залежності від ваших уподобань. Ну а одна з найпоширеніших - це, мабуть, з рисом і печінкою, адже поєднання цих простих інгредієнтів дає приголомшливий результат. Ну а якщо ви до сих пір ніколи не готували таку смакоту, тоді зараз я розповім вам, як зробити пиріжки з печінкою і рисом. Що стосується тесту, то тут я використовувала вже готове, тому що часу на його приготування у мене як завжди не вистачило, але ви, звичайно, можете зробити його самостійно, головне щоб воно було дріжджове. Ну а в іншому з цим простим рецептом пиріжків з печінкою і рисом у вас не повинно виникнути ніяких проблем, ви швидко і легко все зробите.

  • Тісто дріжджове готове - 1 кілограм
  • Печінка яловича - 1 кілограм (або будь-яка інша )
  • Зелена цибуля - 60 грам
  • Мал - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
пиріжки з печінкою і рисом - фото крок 1
Для початку промиваємо печінку і відварюємо її в злегка підсоленій воді протягом 20 хвилин. Потім почекаємо, поки вона охолоне, вирізаємо з неї жили і перекручуємо через м'ясорубку.
пиріжки з печінкою і рисом - фото крок 2
Зелену цибулю подрібнюємо і додаємо до печінки.
пиріжки з печінкою і рисом - фото крок 3
Мал промиваємо під холодною водою кілька разів і відварюємо до повної готовності.
пиріжки з печінкою і рисом - фото крок 4
Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
пиріжки з печінкою і рисом - фото крок 5
Тепер змішуємо печінку з цибулею, рис і вершкове масло, додаємо тепле молоко, солимо і перчимо все, перемішуємо.
пиріжки з печінкою і рисом - фото крок 6
Попередньо розморожені тісто розгортаємо, поділяємо на трикутники і кладемо в їх середину трохи начинки. З'єднуємо щільно краю.
пиріжки з печінкою і рисом - фото крок 7
У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на вогонь. Коли масло добре прогріється, викладаємо на сковороду пиріжки і обсмажуємо їх з усіх боків до золотистої скоринки. Викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла, і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти