Рецепт Пиріжки з листкового тіста з печінкою фото

Пиріжки з листкового тіста з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня , Європейська кухня
Тісто , Птах , Курка , Листкове тісто , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

З листкового тіста виходить найсмачніша випічка. Тісто хрустке, смачне, а начинка всередині залишається соковитою. Раджу рецепт, як приготувати пиріжки з листкового тіста з печінкою. Дуже смачно!

Опис приготування:

Щоб заощадити час, можна купити готове листкове тісто в магазині. Куряча печінка набагато ніжніше, ніж свиняча або яловича, тому я вибираю саме її. Вона ідеально поєднується з підсмаженою цибулею.

  • Тісто листкове - 700 грам
  • Куряча печінка - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
пиріжки з листкового тіста з печінкою - фото крок 1
1. Цибуля наріжте великими кубиками, підсмажте її на рослинній олії
пиріжки з листкового тіста з печінкою - фото крок 2
2. Печінка очистіть від пленочки і відправте обсмажувати до цибулі. Постійно помішуйте, щоб вона не приставала до сковороди.
пиріжки з листкового тіста з печінкою - фото крок 3
3. Через 8-10 хвилин і приправити сіллю poperčite.
пиріжки з листкового тіста з печінкою - фото крок 4
4. Коли печінка остигне, пропустіть її разом з цибулею через м'ясорубку.
пиріжки з листкового тіста з печінкою - фото крок 5
5. Тісто розкачати тонким шаром і наріжте на прямокутники.
пиріжки з листкового тіста з печінкою - фото крок 6
6. У центр кожного прямокутника викладіть начинку, складіть навпіл і защипніть. Вийде пиріжок у вигляді конверта. Викладіть їх на пергамент, змащений олією. Змастіть їм і пиріжки.
пиріжки з листкового тіста з печінкою - фото крок 7
7. Поставте деко в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15 хвилин.

Схожі рецепти