Пиріжки з листкового тіста з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
З листкового тіста виходить найсмачніша випічка. Тісто хрустке, смачне, а начинка всередині залишається соковитою. Раджу рецепт, як приготувати пиріжки з листкового тіста з печінкою. Дуже смачно!
Щоб заощадити час, можна купити готове листкове тісто в магазині. Куряча печінка набагато ніжніше, ніж свиняча або яловича, тому я вибираю саме її. Вона ідеально поєднується з підсмаженою цибулею.
- Тісто листкове - 700 грам
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1. Цибуля наріжте великими кубиками, підсмажте її на рослинній олії
2. Печінка очистіть від пленочки і відправте обсмажувати до цибулі. Постійно помішуйте, щоб вона не приставала до сковороди.
3. Через 8-10 хвилин і приправити сіллю poperčite.
4. Коли печінка остигне, пропустіть її разом з цибулею через м'ясорубку.
5. Тісто розкачати тонким шаром і наріжте на прямокутники.
6. У центр кожного прямокутника викладіть начинку, складіть навпіл і защипніть. Вийде пиріжок у вигляді конверта. Викладіть їх на пергамент, змащений олією. Змастіть їм і пиріжки.
7. Поставте деко в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15 хвилин.