Млинці, фаршировані печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Млинці готуються з різними начинками. Особливо смачні млинці з м'ясом, куркою, грибами і печінкою. Сметана доповнить їх смак і ви зможете ситно поснідати чи пообідати.
Якщо хочете млинців з начинкою, можете приготувати млинці, фаршировані печінкою в домашніх умовах. Подаються вони в гарячому вигляді зі сметаною, а перед подачею попередньо обсмажити на олії.
- Молоко - 400 мілілітрів
- Борошно - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і цукор - За смаком
- Куряча печінка - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
1. Млинці готуються дуже швидко. Поки готується тісто і смажаться млинці, потрібно відварити курячу печінку.
2. Готуємо тісто для млинців. Яйця краще збити окремо, після чого до них поступово додавати інші інгредієнти.
3. Відправляємо печінку в окріп і варимо до готовності.
4. Тим часом, смажимо млинці на розпеченій сковороді.
5. Змащуємо млинці вершковим маслом і складаємо стопкою.
6. Тим часом відправляємо на сковороду смажитися цибулю і моркву. roza_ker, постійно помішуючи.
7. Коли печінка буде готова (вона вариться не більше 20 хвилин), подрібнюємо її в блендері або натираємо на тертці. Відправляємо її до цибулі і моркви. Обсмажуємо ще хвилину і знімаємо з вогню.
8. Загортаємо начинку в млинчики і загортаємо їх конвертом. Перед подачі їх можна обсмажити на рослинному або вершковому маслі і подавати в гарячому вигляді зі сметаною.