Рецепт Млинці, фаршировані печінкою фото

Млинці, фаршировані печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Печінка
На обід, На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Млинці, Фаршировані

Млинці готуються з різними начинками. Особливо смачні млинці з м'ясом, куркою, грибами і печінкою. Сметана доповнить їх смак і ви зможете ситно поснідати чи пообідати.

Якщо хочете млинців з начинкою, можете приготувати млинці, фаршировані печінкою в домашніх умовах. Подаються вони в гарячому вигляді зі сметаною, а перед подачею попередньо обсмажити на олії.

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль і цукор - За смаком
  • Куряча печінка - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 1
1. Млинці готуються дуже швидко. Поки готується тісто і смажаться млинці, потрібно відварити курячу печінку.
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 2
2. Готуємо тісто для млинців. Яйця краще збити окремо, після чого до них поступово додавати інші інгредієнти.
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 3
3. Відправляємо печінку в окріп і варимо до готовності.
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 4
4. Тим часом, смажимо млинці на розпеченій сковороді.
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 5
5. Змащуємо млинці вершковим маслом і складаємо стопкою.
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 6
6. Тим часом відправляємо на сковороду смажитися цибулю і моркву. roza_ker, постійно помішуючи.
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 7
7. Коли печінка буде готова (вона вариться не більше 20 хвилин), подрібнюємо її в блендері або натираємо на тертці. Відправляємо її до цибулі і моркви. Обсмажуємо ще хвилину і знімаємо з вогню.
млинці, фаршировані печінкою - фото крок 8
8. Загортаємо начинку в млинчики і загортаємо їх конвертом. Перед подачі їх можна обсмажити на рослинному або вершковому маслі і подавати в гарячому вигляді зі сметаною.

Схожі рецепти