Рецепт Яйця, фаршировані печінкою тріски фото

Яйця, фаршировані печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет, Новий рік

Розповім, як приготувати яйця, фаршировані печінкою тріски. Така закуска - частий гість на фуршетах і весільних столах. Вона раніше вважалася чимось на зразок делікатесу, а зараз кожен може зробити.

Напевно, цей рецепт приготування яєць фаршированих печінкою тріски відомий ще вашим мамам. На ті часи така закуска вважалася делікатесної, Зараз же нею важко вразити гостей. Але тим не менш, я так думаю, що якщо вже щось і смачно, то воно не може вийти з моди. І це як раз той випадок! Гості все зметуть дочиста!

  • Печінка тріски - 150 грам
  • Яйця - 7 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 1
1. Ось наші інгредієнти. Яйця відварити, печінку відцідити від надлишків олії, зелень помиємо і обсушимо.
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 2
2. Яйця остудити і акуратно розрізати на половинки. Видалимо жовтки, їх ми перетираємо з майонезом, печінкою тріски, зеленню та спеціями.
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 3
3. Тепер заповнюємо яєчні "кошики" начинкою і прикрашаємо.
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 4
4. Готово! Охолоджуємо і подаємо до столу!

Схожі рецепти