Яйця, фаршировані печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати яйця, фаршировані печінкою тріски. Така закуска - частий гість на фуршетах і весільних столах. Вона раніше вважалася чимось на зразок делікатесу, а зараз кожен може зробити.
Напевно, цей рецепт приготування яєць фаршированих печінкою тріски відомий ще вашим мамам. На ті часи така закуска вважалася делікатесної, Зараз же нею важко вразити гостей. Але тим не менш, я так думаю, що якщо вже щось і смачно, то воно не може вийти з моди. І це як раз той випадок! Гості все зметуть дочиста!
- Печінка тріски - 150 грам
- Яйця - 7 штук
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Ось наші інгредієнти. Яйця відварити, печінку відцідити від надлишків олії, зелень помиємо і обсушимо.
2. Яйця остудити і акуратно розрізати на половинки. Видалимо жовтки, їх ми перетираємо з майонезом, печінкою тріски, зеленню та спеціями.
3. Тепер заповнюємо яєчні "кошики" начинкою і прикрашаємо.
4. Готово! Охолоджуємо і подаємо до столу!