Яйця, фаршировані печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 30 хв.
Розповім, як приготувати яйця, фаршировані печінкою тріски. Така закуска - частий гість на фуршетах і весільних столах. Вона раніше вважалася чимось на зразок делікатесу, а зараз кожен може зробити.
Опис приготування:
Напевно, цей рецепт приготування яєць фаршированих печінкою тріски відомий ще вашим мамам. На ті часи така закуска вважалася делікатесної, Зараз же нею важко вразити гостей. Але тим не менш, я так думаю, що якщо вже щось і смачно, то воно не може вийти з моди. І це як раз той випадок! Гості все зметуть дочиста!
- Печінка тріски - 150 грам
- Яйця - 7 штук
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Ось наші інгредієнти. Яйця відварити, печінку відцідити від надлишків олії, зелень помиємо і обсушимо.
2. Яйця остудити і акуратно розрізати на половинки. Видалимо жовтки, їх ми перетираємо з майонезом, печінкою тріски, зеленню та спеціями.
3. Тепер заповнюємо яєчні"кошики" начинкою і прикрашаємо.
4. Готово! Охолоджуємо і подаємо до столу!