Рецепт Яйця, фаршировані печінкою тріски фото

Яйця, фаршировані печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет , Новий рік
Кількість порцій: 7
Час приготування: 30 хв.

Розповім, як приготувати яйця, фаршировані печінкою тріски. Така закуска - частий гість на фуршетах і весільних столах. Вона раніше вважалася чимось на зразок делікатесу, а зараз кожен може зробити.

Опис приготування:

Напевно, цей рецепт приготування яєць фаршированих печінкою тріски відомий ще вашим мамам. На ті часи така закуска вважалася делікатесної, Зараз же нею важко вразити гостей. Але тим не менш, я так думаю, що якщо вже щось і смачно, то воно не може вийти з моди. І це як раз той випадок! Гості все зметуть дочиста!

  • Печінка тріски - 150 грам
  • Яйця - 7 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 1
1. Ось наші інгредієнти. Яйця відварити, печінку відцідити від надлишків олії, зелень помиємо і обсушимо.
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 2
2. Яйця остудити і акуратно розрізати на половинки. Видалимо жовтки, їх ми перетираємо з майонезом, печінкою тріски, зеленню та спеціями.
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 3
3. Тепер заповнюємо яєчні"кошики" начинкою і прикрашаємо.
яйця, фаршировані печінкою тріски - фото крок 4
4. Готово! Охолоджуємо і подаємо до столу!

Схожі рецепти