Яйця, фаршировані курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть доповнювати свій святковий стіл цікавими закусками? Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. Такого ви і ваші гості ще точно не пробували. Рекомендую запам'ятати і повторити!
Ви думаєте, що яйцями з начинкою нікого не здивуєш? Як би не так! Я поспішаю поділитися з вами дуже оригінальною ідеєю, як приготувати яйця, фаршировані курячою печінкою. Хрустка скоринка панірування в поєднанні з ніжним паштетом - це дивно смачно. І виглядає закуска на столі дійсно вражаюче!
- Яйце - 6 штук(+ 1 для панірування)
- Цибулина - 2 штуки
- Печінка куряча - 150 грам
- Крем - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам (приблизно)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, перець, спеції, зелень - За смаком
1. Очистіть цибулину, наріжте дрібними кубиками і на сковороді з рослинним маслом обсмажити до легкого золотистого кольору. Викладіть туди ж печінку, попередньо вимивши і обсушити її. Смажте на середньому вогні до готовності, додавши за смаком сіль, перець, улюблені спеції.
Паралельно відваріть круто яйця.
Паралельно відваріть круто яйця.
2. Викладіть печінку в глибоку миску. Додайте сметану. Очистіть яйця, акуратно розріжте навпіл, дістаньте жовтки і додайте до печінки.
3. Збийте блендером до однорідного стану. Паштет приберіть в холодильник.
4. Підготуйте окремі мисочки з борошном, з панірувальними сухарями і окремо збите яйце.
5. Кожну половинку яйця (білок) занурюйте в яйце, потім - в борошно, знову в яйце і в кінці - в панірувальні сухарі. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте до рум'яності.
6. У кожну половинку яйця відсадити за допомогою кондитерського мішка паштет. Перед подачею прикрасьте за бажанням зеленню.
Смачного!
Смачного!