Рецепт Яйця, фаршировані курячою печінкою фото

Яйця, фаршировані курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Курка , Яйця , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Пасха
Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть доповнювати свій святковий стіл цікавими закусками? Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. Такого ви і ваші гості ще точно не пробували. Рекомендую запам'ятати і повторити!

Опис приготування:

Ви думаєте, що яйцями з начинкою нікого не здивуєш? Як би не так! Я поспішаю поділитися з вами дуже оригінальною ідеєю, як приготувати яйця, фаршировані курячою печінкою. Хрустка скоринка панірування в поєднанні з ніжним паштетом - це дивно смачно. І виглядає закуска на столі дійсно вражаюче!

  • Яйце - 6 штук(+ 1 для панірування)
  • Цибулина - 2 штуки
  • Печінка куряча - 150 грам
  • Крем - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам (приблизно)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець, спеції, зелень - За смаком
яйця, фаршировані курячою печінкою - фото крок 1
1. Очистіть цибулину, наріжте дрібними кубиками і на сковороді з рослинним маслом обсмажити до легкого золотистого кольору. Викладіть туди ж печінку, попередньо вимивши і обсушити її. Смажте на середньому вогні до готовності, додавши за смаком сіль, перець, улюблені спеції.
Паралельно відваріть круто яйця.
яйця, фаршировані курячою печінкою - фото крок 2
2. Викладіть печінку в глибоку миску. Додайте сметану. Очистіть яйця, акуратно розріжте навпіл, дістаньте жовтки і додайте до печінки.
яйця, фаршировані курячою печінкою - фото крок 3
3. Збийте блендером до однорідного стану. Паштет приберіть в холодильник.
яйця, фаршировані курячою печінкою - фото крок 4
4. Підготуйте окремі мисочки з борошном, з панірувальними сухарями і окремо збите яйце.
яйця, фаршировані курячою печінкою - фото крок 5
5. Кожну половинку яйця (білок) занурюйте в яйце, потім - в борошно, знову в яйце і в кінці - в панірувальні сухарі. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте до рум'яності.
яйця, фаршировані курячою печінкою - фото крок 6
6. У кожну половинку яйця відсадити за допомогою кондитерського мішка паштет. Перед подачею прикрасьте за бажанням зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти