Рецепт Яйця з печінкою тріски фото

Яйця з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Печінка тріски
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Фуршет
Фаршировані
Кількість порцій: 16
Час приготування: 25 хв.

Готуєтеся до святкування Дня Народження або хочете зібрати у себе компанію? Тоді вам обов'язково будуть потрібні закуски. Розповім один рецепт, як приготувати яйця з печінкою тріски. Просто і смачно!

Опис приготування:

Сама по собі печінку тріски дуже жирна, не всякому вона сподобається. Ідеально буде подати її з бутербродами, крекер, а також з яйцями. Тут навіть не потрібно вигадувати особливу начинку, використовуйте жовток, додайте трохи зелені і майонез. Такі яйця потрібно подавати відразу після приготування, щоб блюдо виглядало апетитно.

  • Яйця - 8 штук
  • Печінка тріски - 120 грам
  • Петрушка - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
1
Відваріть курячі яйця, потім остудіть і очистіть від шкаралупи.
2
Акуратно розріжте яйця на 2 частини, дістаньте жовток і перекладіть в іншу миску.
3
Вимийте трохи петрушки (тільки листя), витріть їх серветками і наріжте крупно, додайте до жовтків, додайте печінку тріски, трохи посоліть і поперчіть. Злегка розімніть.
4
Ложкою викладіть трохи начинки в середину кожної половинки, полийте майонезом і подавайте до столу.

Схожі рецепти