Рецепт Млинці з яловичої печінкою фото

Млинці з яловичої печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл, Масляна
Випічка, Млинці, Фаршировані

І знову млинці. Напевно, нам ніколи не набридне це дивне старорусское блюдо. Млинці зі сметаною, варенням і медом вприкуску. Млинці, начинені різною начинкою.

Начинка солодка і м'ясна, рибна і грибна. Млинці дуже смачними виходять з начинкою з фаршу і курячого філе. Але все-таки з печінкою вони виходять більш ніжними і готуються нескладно.

  • Млинці - 10 штук
  • Яловича або куряча печінка - 500 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 150 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець - За смаком
млинці з яловичої печінкою - фото крок 1
1. Приготуємо млинці самі або купимо готові. Це залежить від вашого бажання і, звичайно, часу. А начинку готуватиме так. Почистити і промити цибулю. Дрібно його порубати. У сковорідці розігріти олію і обсмажити порізану цибулю. Якщо ви взяли курячу печінку, кладете її в сковорідку, як є. Якщо ви використовуєте яловичу печінку,
Наріжте її шматочками. Смажте печінку разом з луком хвилин 8.
млинці з яловичої печінкою - фото крок 2
2. Посмажену печінку з цибулею тепер потрібно пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Зваріть яйця і почистіть їх. Білки разом з жовтками натріть на дрібній тертці. Викладіть терті яйця, сіль і перець в посуд з печінкою. Все ретельно перемішайте.
млинці з яловичої печінкою - фото крок 3
3. На млинець викладіть начинку не менше повної столової ложки і скрутіть млинець конвертиком. На сковорідці з рослинним маслом потрібно підсмажити наші фаршировані млинчики до золотистого кольору.

Схожі рецепти