Млинці з яловичої печінкою
(покроковий рецепт з фото)
І знову млинці. Напевно, нам ніколи не набридне це дивне старорусское блюдо. Млинці зі сметаною, варенням і медом вприкуску. Млинці, начинені різною начинкою.
Начинка солодка і м'ясна, рибна і грибна. Млинці дуже смачними виходять з начинкою з фаршу і курячого філе. Але все-таки з печінкою вони виходять більш ніжними і готуються нескладно.
- Млинці - 10 штук
- Яловича або куряча печінка - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 150 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, перець - За смаком
1. Приготуємо млинці самі або купимо готові. Це залежить від вашого бажання і, звичайно, часу. А начинку готуватиме так. Почистити і промити цибулю. Дрібно його порубати. У сковорідці розігріти олію і обсмажити порізану цибулю. Якщо ви взяли курячу печінку, кладете її в сковорідку, як є. Якщо ви використовуєте яловичу печінку,
Наріжте її шматочками. Смажте печінку разом з луком хвилин 8.
Наріжте її шматочками. Смажте печінку разом з луком хвилин 8.
2. Посмажену печінку з цибулею тепер потрібно пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Зваріть яйця і почистіть їх. Білки разом з жовтками натріть на дрібній тертці. Викладіть терті яйця, сіль і перець в посуд з печінкою. Все ретельно перемішайте.
3. На млинець викладіть начинку не менше повної столової ложки і скрутіть млинець конвертиком. На сковорідці з рослинним маслом потрібно підсмажити наші фаршировані млинчики до золотистого кольору.