Салат з печінкою яловичої
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви як раз в пошуку цікавого і не дуже складного варіанта, як приготувати салат з печінкою яловичої, тоді ви потрапили туди, куди потрібно! ніжний, апетитний і дуже насичений. Рекомендую!
Цей салатик найкраще подавати до столу ще тепленьким, але і остиглий він не втрачає свого шарму. Чудове поєднання печінки, обсмажених овочів і консервованого горошку обов'язково варто спробувати. Це класне блюдо на кожен день для всієї родини.
- Печінка - 400-450 грам
- Горошок консервований - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Маринований огірочок - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, майонез - За смаком
1. Вимийте і очистіть від плівок печінку. Відваріть в підсоленій воді до готовності (близько 25-30 хвилин).
2. Поки вариться печінку, очистіть і подрібніть цибулину. Викладіть на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і обсмажте до прозорості.
3. Туди ж додайте натерту моркву. Смажте овочі на середньому вогні, помішуючи, до румяности.
4. Консервований горошок відкиньте на друшляк, обсушити трохи і викладіть в салатник.
5. Наріжте маринований огірочок.
6. Додайте до горошку.
7. Готову печінку остудіть трохи і наріжте тонкою соломкою.
8. З'єднайте всі інгредієнти. Додайте за смаком сіль і дрібку перцю.
9. Залишилося заправити ще теплий салат майонезом і відразу ж подавати до столу. Смачного!