Рецепт Салат з печінкою яловичої фото

Салат з печінкою яловичої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Морква , Цибуля , Горох , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви як раз в пошуку цікавого і не дуже складного варіанта, як приготувати салат з печінкою яловичої, тоді ви потрапили туди, куди потрібно! ніжний, апетитний і дуже насичений. Рекомендую!

Опис приготування:

Цей салатик найкраще подавати до столу ще тепленьким, але і остиглий він не втрачає свого шарму. Чудове поєднання печінки, обсмажених овочів і консервованого горошку обов'язково варто спробувати. Це класне блюдо на кожен день для всієї родини.

  • Печінка - 400-450 грам
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Маринований огірочок - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, майонез - За смаком
салат з печінкою яловичої - фото крок 1
1. Вимийте і очистіть від плівок печінку. Відваріть в підсоленій воді до готовності (близько 25-30 хвилин).
салат з печінкою яловичої - фото крок 2
2. Поки вариться печінку, очистіть і подрібніть цибулину. Викладіть на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і обсмажте до прозорості.
салат з печінкою яловичої - фото крок 3
3. Туди ж додайте натерту моркву. Смажте овочі на середньому вогні, помішуючи, до румяности.
салат з печінкою яловичої - фото крок 4
4. Консервований горошок відкиньте на друшляк, обсушити трохи і викладіть в салатник.
салат з печінкою яловичої - фото крок 5
5. Наріжте маринований огірочок.
салат з печінкою яловичої - фото крок 6
6. Додайте до горошку.
салат з печінкою яловичої - фото крок 7
7. Готову печінку остудіть трохи і наріжте тонкою соломкою.
салат з печінкою яловичої - фото крок 8
8. З'єднайте всі інгредієнти. Додайте за смаком сіль і дрібку перцю.
салат з печінкою яловичої - фото крок 9
9. Залишилося заправити ще теплий салат майонезом і відразу ж подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти