Рецепт Салат з яловичої печінки фото

Салат з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Цибуля , Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат з яловичої печінки - дуже ситний і важкий в плані калорійності салат з ніжною текстурою і приємним печінковим смаком. Простий рецепт салату з яловичої печінки - ситного салату на кожен день.

Опис приготування:

Моя дружина до цього салату абсолютно байдужа, а для мене салат з яловичої печінки - один з найулюбленіших. Люблю його настільки, що якщо на столі буде стояти якась там червона ікра і салат з яловичої печінки, то до ікрі я доторкнуся тільки тоді, коли з'їм весь салат. Салат з яловичої печінки - не якийсь там вишуканий, а дуже простий, грубуватий і примітивний, але дуже смачний, ситний і дешевий салат на кожен день. Простий рецепт салату з яловичої печінки, по-моєму, повинен знати кожен поважаючий себе домашній кулінар.

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Огірки мариновані - 300 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
салат з яловичої печінки - фото крок 1
Підготуємо всі інгредієнти: яловичу печінку відварити до готовності і крупно натерти, огірки нарізати дрібними кубиками, моркву натерти і обсмажити з дрібно нарізаною цибулею до м'якості.
салат з яловичої печінки - фото крок 2
Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
салат з яловичої печінки - фото крок 3
Заправляємо майонезом.
салат з яловичої печінки - фото крок 4
Салат з яловичої печінки готовий!

Схожі рецепти