Салат з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Салат з яловичої печінки - дуже ситний і важкий в плані калорійності салат з ніжною текстурою і приємним печінковим смаком. Простий рецепт салату з яловичої печінки - ситного салату на кожен день.
Моя дружина до цього салату абсолютно байдужа, а для мене салат з яловичої печінки - один з найулюбленіших. Люблю його настільки, що якщо на столі буде стояти якась там червона ікра і салат з яловичої печінки, то до ікрі я доторкнуся тільки тоді, коли з'їм весь салат. Салат з яловичої печінки - не якийсь там вишуканий, а дуже простий, грубуватий і примітивний, але дуже смачний, ситний і дешевий салат на кожен день. Простий рецепт салату з яловичої печінки, по-моєму, повинен знати кожен поважаючий себе домашній кулінар.
- Печінка яловича - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 2 штуки
- Огірки мариновані - 300 грам
- Майонез - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
Підготуємо всі інгредієнти: яловичу печінку відварити до готовності і крупно натерти, огірки нарізати дрібними кубиками, моркву натерти і обсмажити з дрібно нарізаною цибулею до м'якості.
Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
Заправляємо майонезом.
Салат з яловичої печінки готовий!