Лаваш з печінкою яловичої
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся ситним і дуже смачним рецептом приготування лаваша з печінкою яловичої. Виходить відмінна закуска: соковита, смачна і ароматна. Спробуйте, вашим гостям і вам самим сподобається результат!
Рецепт приготування лаваша з печінкою яловичої може виявитися справжнім улюбленцем для вашої родини! Я раніше його не готувала, так як мені він здавався занадто "важким", але ось і даремно! виявилося, це дуже смачне поєднання, і я тепер рекомендую вам не втрачати часу, а приготувати цей лаваш з яловичої печінкою на найближчий святковий стіл!
- Печінка яловича - 100 грам
- Лаваш тонкий - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сир плавлений - 100 грам
- Спеції - 1 За смаком
1. Печінка звільняємо від плівок, за бажанням вимочуємо в молоці. Подрібнюємо в блендері або м'ясорубці разом з морквою, обсмажуємо на невеликій кількості олії. Далі картоплю тремо на дрібній тертці, обсмажуємо до рум'яності і запікаємо разом з одним яйцем, як омлет.
2. Час, що залишився яйце відварити і остудити. Лаваш розстеляємо. У довільному порядку викладаємо на нього тепле подрібнене яйце, картопляний "омлет", печінку з морквою і сир. Звертаємо в рулет.
3. Тепер те ж саме виконайте з рештою листом лаваша і тими ж інгредієнтами. Рулети нехай постоять в холодильнику хоча б дві години, а краще - довше.
4. Нарізаємо рулет шматочками, і подаємо смакоту до столу!