Лаваш з печінкою яловичої

Лаваш з печінкою яловичої
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ділюся ситним і дуже смачним рецептом приготування лаваша з печінкою яловичої. Виходить відмінна закуска: соковита, смачна і ароматна. Спробуйте, вашим гостям і вам самим сподобається результат!

опис приготування:

Рецепт приготування лаваша з печінкою яловичої може виявитися справжнім улюбленцем для вашої родини! Я раніше його не готувала, так як мені він здавався занадто "; важким ";, але ось і даремно! виявилося, це дуже смачне поєднання, і я тепер рекомендую вам не втрачати часу, а приготувати цей лаваш з яловичої печінкою на найближчий святковий стіл!

  • печінка яловича— 100 грам
  • лаваш тонкий— 200 грам
  • Картопля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • яйця— 2 штуки
  • сир плавлений— 100 грам
  • спеції— 1 За смаком
Лаваш з печінкою яловичої - фото крок 1 1. Печінка звільняємо від плівок, за бажанням вимочуємо в молоці. Подрібнюємо в блендері або м'ясорубці разом з морквою, обсмажуємо на невеликій кількості олії. Далі картоплю тремо на дрібній тертці, обсмажуємо до рум'яності і запікаємо разом з одним яйцем, як омлет.

Лаваш з печінкою яловичої - фото крок 2 2. Час, що залишився яйце відварити і остудити. лаваш розстеляємо. У довільному порядку викладаємо на нього тепле подрібнене яйце, картопляний "; омлет ";, печінку з морквою і сир. Звертаємо в рулет.

Лаваш з печінкою яловичої - фото крок 3 3. Тепер те ж саме виконайте з рештою листом лаваша і тими ж інгредієнтами. Рулети нехай постоять в холодильнику хоча б дві години, а краще — довше.

Лаваш з печінкою яловичої - фото крок 4 4. Нарізаємо рулет шматочками, і подаємо смакоту до столу! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Млинці з яловичої печінкою

Млинці з яловичої печінкою

І знову млинці. Напевно, нам ніколи не набридне це дивне старорусское блюдо. Млинці зі сметаною, варенням і медом вприкуску. млинці, начинені різною начинкою. опис приготування: Начинка солодка і м'ясна, рибна і грибна. Млинці дуже смачними виходять з начинкою з фаршу і курячого філе. Але все-...

читати далі
Салат з печінкою яловичої

Салат з печінкою яловичої

Якщо ви як раз в пошуку цікавого і не дуже складного варіанта, як приготувати салат з печінкою яловичої, тоді ви потрапили туди, куди потрібно! ніжний, апетитний і дуже насичений. рекомендую! опис приготування: Цей салатик найкраще подавати до столу ще тепленьким, але і остиглий він не втрачає...

читати далі
Лаваш з печінкою тріски

Лаваш з печінкою тріски

Лаваш з печінкою тріски — прекрасна, легка закуска для святкового столу. Всього кілька інгредієнтів — і в кріслах ви superblûdo! Особливо добре печінка тріски поєднується з вареними яйцями. опис приготування: Приготуємо лаваш з печінкою тріски в домашніх умовах. Натріть на тертці сир і варені ...

читати далі
Лаваш з печінкою

Лаваш з печінкою

Для всіх любителів печінки я пропоную закуску з неї у вигляді рулету, яку можна легко і швидко приготувати. Вона стане відмінним доповненням до повсякденних страв, а так же прикрасить святковий стіл. опис приготування: Мені здається, що тільки лінивий в наш час не готує страви з лаваша, тому щ...

читати далі
Биточки з печінки яловичої

Биточки з печінки яловичої

Урізноманітнити домашнє меню зовсім нескладно. Потрібно тільки придбати хороший шматочок яловичої печінки і озброїтися моїм рецептом. Смачна страва гарантовано! опис приготування: Биточки з яловичої печінки готуйте так: подрібніть в блендері печінку і цибулю, вбийте яйце, додайте вершки, спеці...

читати далі