Лаваш з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів печінки я пропоную закуску з неї у вигляді рулету, яку можна легко і швидко приготувати. Вона стане відмінним доповненням до повсякденних страв, а так же прикрасить святковий стіл.
Мені здається, що тільки лінивий в наш час не готує страви з лаваша, тому що це дуже просто і досить швидко. Сьогодні я хочу запропонувати вам рецепт приготування лаваша з печінкою, який виручить вас в будь-якій ситуації, чекаєте ви гостей або ж просто вирішили по швидкому приготувати що-небудь смачненьке для своїх домашніх. За таким принципом можна зробити закуску з різними начинками, наприклад, з м'ясом або рибою, тут все залежить від ваших уподобань. Але досвід показує, що в будь-якому випадку такі рулетики виходять надзвичайно смачними і з'їдаються за лічені хвилини. Тепер з цим простим рецептом лаваша з печінкою ви будете знаєте, як швидко і легко приготувати чудове частування для себе і гостей.
- Лаваш - 2 штуки
- Печінка куряча - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Морква корейська - 200-300 грам
- Lisyya салат - 10-12 штук
- Майонез - 200-250 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком