Рецепт Лаваш з печінкою фото

Лаваш з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , На сніданок
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для всіх любителів печінки я пропоную закуску з неї у вигляді рулету, яку можна легко і швидко приготувати. Вона стане відмінним доповненням до повсякденних страв, а так же прикрасить святковий стіл.

Опис приготування:

Мені здається, що тільки лінивий в наш час не готує страви з лаваша, тому що це дуже просто і досить швидко. Сьогодні я хочу запропонувати вам рецепт приготування лаваша з печінкою, який виручить вас в будь-якій ситуації, чекаєте ви гостей або ж просто вирішили по швидкому приготувати що-небудь смачненьке для своїх домашніх. За таким принципом можна зробити закуску з різними начинками, наприклад, з м'ясом або рибою, тут все залежить від ваших уподобань. Але досвід показує, що в будь-якому випадку такі рулетики виходять надзвичайно смачними і з'їдаються за лічені хвилини. Тепер з цим простим рецептом лаваша з печінкою ви будете знаєте, як швидко і легко приготувати чудове частування для себе і гостей.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Печінка куряча - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Морква корейська - 200-300 грам
  • Lisyya салат - 10-12 штук
  • Майонез - 200-250 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
лаваш з печінкою - фото крок 1
Насамперед готуємо необхідні інгредієнти. Овочі чистимо і моєму, морква трьом на крупній тертці, цибулю нарізаємо дрібно. Салатні листя промиваємо і висушуємо їх.
лаваш з печінкою - фото крок 2
Тепер обсмажуємо на рослинному маслі ріпчасту цибулю до золотистого кольору, перекладаємо його в миску. Потім викладаємо на сковороду моркву і так само смажимо її до м'якості.
лаваш з печінкою - фото крок 3
Перекладаємо обсмажені овочі в друшляк, щоб позбутися зайвої олії.
лаваш з печінкою - фото крок 4
Курячу печінку відварюємо в злегка підсоленій воді до повної готовності і нарізаємо дрібно.
лаваш з печінкою - фото крок 5
Змішуємо печінку, цибулю і моркву, солимо і перчимо, додаємо пару ложок майонезу.
лаваш з печінкою - фото крок 6
Викладаємо лаваш на рівну поверхню і змащуємо його тонким шаром майонезу.
лаваш з печінкою - фото крок 7
Тепер на одну половину лаваша кладемо салатні листя, приминає їх і наверх викладаємо корейську моркву.
лаваш з печінкою - фото крок 8
На морква рівномірно розподіляємо печінкову масу.
лаваш з печінкою - фото крок 9
Накриваємо начинку другою половиною лаваша.
лаваш з печінкою - фото крок 10
Знову акуратно приминає лаваш і скручуємо його рулетом.
лаваш з печінкою - фото крок 11
Загортаємо рулет в целофан і ставимо на пару годинок в холодильник для просочення (те ж саме проробляємо і з другим лавашем). Потім нарізаємо на скибочки і подаємо до столу нашу закуску. Смачного!

Схожі рецепти