Млинці з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Млинці - це справжні сонечка, які зігрівають нас своїм смаком, як і справжнє сонце, своїми променями. А щоб вони стали ще смачніше досить приготувати легку начинку з рису і яєць.
Млинці з начинкою з рису і яйця готуйте так: спочатку відваріть яйця і рис. Яйця і цибулю очистіть, подрібніть і змішайте з рисом, додайте вершкове масло, сіль і перець. Начинка готова. Приготуйте тісто для млинців і випікання їх, обсмажуючи з одного боку. Викладіть начинку на кожен млинець, загорніть і перед подачею на стіл злегка обсмажте. Смачного!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Зваріть три яйця. Мал відварити в підсоленій воді і відкиньте на друшляк.
Яйця і цибулю подрібніть, змішайте з рисом і вершковим маслом, приправити сіллю, поперчіть і добре перемішайте.
Поки начинка буде остигати, займемося тестом. Для початку підігрійте молоко.
Збийте яйце, змішайте його з теплим молоком, міллю і цукром. Помішуючи додайте борошно, поки тісто не придбає консистенцію сметани. Потім додайте рослинне масло і добре розмішайте.
Випікаючи млинці на розпеченій сковороді.
Обсмажуйте їх тільки з одного боку, не перевертайте його, так вони вийдуть ніжніше.
Потім викладіть на кожен млинець частину начинки, щільно загорніть.
Перед подачею на стіл трохи обсмажте на невеликій кількості рослинного масла.