Дріжджові пиріжки з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки - це відмінний спосіб перекусу. Можна запекти їх в духовці або обсмажити на сковороді, зробити солодкі, з м'ясною, рибної або овочевий начинкою. Розповім, як приготувати пиріжки з рисом і яйцем.
Пиріжки можна подати з чаєм або з першою стравою. Можна зробити їх з фруктами, ягодами, горіхами, варенням, а також з рубаним м'ясом і фаршем, з картоплею, відвареним рисом, зеленню і сиром. Є ще безліч інших варіацій для їх приготування. Тісто можна зробити самостійно або купити готове, використовуйте будь (дріжджове, postnoe, листкове).
- Яйця - 2 штуки
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Мал - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Дріжджове тісто - 350-400 грам
- Курячий жовток - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1
Промийте рис і відваріть його в підсоленій воді, потім промийте.
2
Викладіть яйця в каструлю, залийте холодною водою і відправте на вогонь, варите 7 хвилин після закипання, потім остудіть під холодною водою.
3
Очистіть і наріжте кубиками курячі яйця, змішайте їх з рисом, дрібно рубаним зеленою цибулею, сіль і poperčite, перемішайте.
4
Дріжджове тісто розділіть на 8-10 частин, розкачайте невеликий гурток і викладіть по столовій ложці начинки по центру.
5
Скріпіть краю і змастіть пиріжки курячим жовтком, щоб вийшла гарна скоринка.
6
Надішліть пиріжки в розігрітий до 180 градусів духовку на 30 хвилин або до готовності. Смачного!