Швидкі дріжджові пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Швидкі дріжджові пиріжки можна робити на сухих або свіжих дріжджах. Тісто завжди робіть в теплі, стежте, щоб не було протягів.
Швидкі дріжджові пиріжки випікаються майже відразу, якщо ви використовуєте сухі дріжджі. А якщо в тісто пішли свіжі дріжджі, то тесту краще дайте постояти півгодинки. Для начинки підійдуть картопля, рис із зеленню і яйцями, а також м'ясо. Начинка може бути солодкою, в цьому випадку цукру в тісто можна додати більше. Успіхів і приємного апетиту!
- Молоко - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3-3, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 2/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
Трохи борошна, цукор і сухі дріжджі змішуємо в мисці, додаємо тепле молоко, розмішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
В опару додати збиті яйця, сіль, борошно. Замішуємо некруте тісто, додаючи масло.
Після трьох склянок борошна додавайте її потроху, щоб тісто не вийшло крутим.
Тісто залиште в теплі на півгодинки.
Пиріжки можете піч з будь-якою начинкою.
Пиріжки посмажте на розігрітій олії.