Швидкі дріжджові млинці
(покроковий рецепт з фото)
А ви вмієте готувати дріжджові млинці? немає? Сьогодні я навчу вас це робити, і ви побачите, що це не тільки просто, але і дуже смачно! Дріжджові млинці дуже смачні і ситні, а дбають простіше звичайних.
Приготування дріжджових млинців мало чим відрізняється від приготування звичайних тонких млинців на молоці або на воді. Єдине - витрачається додатково 15 хвилин на замочування дріжджів в теплому молоці. А в іншому все те ж саме. Але який результат! Млинці виходять дуже смачними, ситними і ніжними. Але найбільше це тісто мені подобається тим, що млинці з нього виходять завжди, та ще й які гарні! золотисті, рівні, як вибрати. Випікати їх одне задоволення. Обов'язково скористайтеся моїм рецептом, як приготувати швидкі дріжджові млинці. Я впевнена, що цей рецепт стане вашим улюбленим.
- Молоко - 0, 5 L
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 5-6 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Молоко злегка підігрійте, а потім розчиніть в ньому дріжджі.
Додайте 2 ст. Ложки борошна, гарненько перемішайте, щоб уникнути грудок, і залиште отриману масу на 15 хвилин.
Надішліть в тісто рослинне масло, яйця, цукор, все збити міксером.
В останню чергу введіть борошно, що залишилося, гарненько збийте міксером на високих оборотах. За консистенцією тісто має вийде досить рідким, але вузькому.
Випікайте млинці на добре розігрітій сковороді. Я використовую для цього млинниць, з нею випікати млинці дуже просто.
Дріжджові млинці готові. Як вид, готуються вони і справді дуже швидко. Подавайте млинці з варенням, медом або згущеним молоком. Приємного чаювання!