Млинці на молоці дріжджові
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами цікавим рецептом приготування млинців на молоці дріжджових, - виходять пишними і ажурними, але при цьому тоненькими. Унікальне поєднання, правда? А смак… просто тануть у роті!
Звичайно ж, такі млинці на молоці дріжджові в домашніх умовах готуються трохи довше, ніж звичайні тонкі млинці, але будьте впевнені, - воно того варте! Не знаю, в чому секрет такого "заварного" тесту, але млинці дійсно виходять неймовірно смачними і апетитними! Їх навіть не хочеться подавати з начинкою, - вони з'їдаються моментально навіть без неї! Так що ось вам рецепт млинців на молоці дріжджових з фото, сподіваюся, вам сподобається!
- Молоко - 0.5 L
- Борошно - 3 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі швидкодіючі - 11 грам
- Окріп - 2 склянки
1. Молоко прогреваем до температури трохи вище кімнатної. Розчиняємо в ньому цукор, щіпку солі. Додамо яйця і перемішати до однорідності.
2. Муку змішаємо з дріжджами, і додамо в рідку суміш. Розміщуємо в тепле місце, щоб тісто підійшло.
3. Додаємо окріп, і ретельно відразу ж вимішуємо. Залишимо постояти ще трохи. Додамо масло, перемішаємо.
4. Сковороду змащуємо маслом, і добре прогріваємо. На ній же і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін.
5. Ось такі гарні вони виходять. Смачного!