Млинці дріжджові на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасні млинці приготовані на молоці з додаванням дріжджів! Відмінний варіант для сніданку або легкого вечері. А саме головне, що в такі млинці можна додавати абсолютно будь-яку начинку!
Перед вами - простий рецепт приготування млинців дріжджових на молоці. Спершу приготуйте тісто, ретельно наполігши його в теплі, щоб дріжджі встигли подіяти на тісто. Потім випікаємо красиві, ажурні млинці. Начинка може бути і солодка і не солодка, на ваш смак. Хай щастить!
- Молоко - 800 мілілітрів
- Дріжджі - 10 грам
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Цукор - 25 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 40 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком
У миску вливаємо тепле молоко, додаємо дрібку солі і 1 ç.l. Цукру. Перемішуємо і додаємо дріжджі, ще раз замішуємо і прибираємо тісто в тепле місце на 10 хвилин. Додаємо яйця і просіяне борошно, а також рослинна олія. Ретельно все перемішуємо, накриваємо ємність рушником і прибираємо в тепло ще на 15 хвилин.
Випікаємо млинці на олії, обсмажуючи з двох сторін до красивого золотистого кольору.
Смачного!