Дріжджові пиріжки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви готувати не сильно любите, а вже тим більше - годинами морочитися з випічкою, це ще не привід не балувати себе іноді! Адже з цим простим рецептом дріжджових пиріжків на сковороді все швидко
Такий легкий рецепт приготування дріжджових пиріжків на сковороді вже точно сподобається всім тим, у кого банально немає часу довго стояти над плитою в очікуванні дива, - тут чудо робиться швидко, а виходить настільки ароматним і апетитним, що встояти неможливо! Так що ось розповідаю, як зробити дріжджові пиріжки на сковороді швидко і легко!
- Тісто дріжджове - 500 грам
- Капуста - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Тісто готуємо самі або розморожуємо покупне. Розкачуємо ковбаскою і ділимо на однакові частини. З кожної кульки потім буде один-два пиріжка.
2. Робимо начинку. На рослинному маслі обсмажити подрібнену цибулю до золотистого кольору, потім додамо капусту і томатну пасту. Солимо, перчим, додамо приправи. Тушкуємо до того моменту, коли капуста вже стане м'якою і прозорою, але все ж буде трохи хрустіти. Знімаємо з вогню і охолоджуємо.
3. Тепер розгортаємо тонко тісто, кладемо начинку зі сковороди, і защипуємо краю. Смажимо пиріжки в досить великій кількості масла.
4. Перекладаємо пиріжки в тарілку на паперові рушники. Накриваємо кришкою, і нехай постоять. Папір має увібрати зайве масло.
5. От і все! Тепер можна подавати до столу, приправивши сметаною або натер пиріжки часничком. Хай щастить!