Спагеті з сиром і чорним перцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.
Спагеті хороші тим, що на їх приготування ви не витратите багато часу, тому можна по-швидкому зварганити їх на вечерю або на обід. Розповім, як приготувати спагетті з сиром і чорним перцем.
Опис приготування:
Можна використовувати один сорт сиру або кілька, так буде навіть смачніше. Спагеті не варять про запас, тільки перед подачею на стіл. Подають їх обов'язково гарячими, можна з соусом, з м'ясом, з овочами або з сиром. Можна зробити спагетті на обід або на вечерю.
- Вода - 4 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спагеті - 75 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сир пармезан" - 15 грам
- Чорний перець - 1 щіпка
1. Закип'ятіть воду, сіль й, киньте спагетті і варіть 7 хвилин, постійно помішуючи.
2. Коли спагетті будуть майже готові, додайте в сковороду 3 столові ложки води з макаронів, 1 столову ложку вершкового масла, доведіть до кипіння постійно перемішуючи.
3. Рівномірно всипте спагетті в сковороду, акуратно перемішайте, вимкніть.
4. Натріть сир на тертці і змішайте з дрібкою чорного меленого перцю.
5. Подавайте спагетті теплими, посипаними тертим"пармезаном" і перцем.