Спагеті з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті з болгарським перцем швидкий легкий вегетаріанський вечерю. Його можна робити в спеку або коли ви розвантажувати, тобто. Не вживати м'ясо! А якщо додасте пляшку червоного вина, то - свято!
Спагеті з болгарським перцем смачне легке блюдо, безсумнівна користь перцю і всіма улюблені спагетті роблять це блюдо улюбленим в нашій родині. Спагеті краще брати дорогі, справжні, з борошна твердих сортів і варити їх зазвичай потрібно 7 хвилин. Спагеті з болгарським перцем може бути хорошим гарніром до м'яса або курки. Успіхів і приємного апетиту!
- Спагеті - 500 грам
- Перець больгарскій - 2-3 грам
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - 1 За смаком
Підготувати продукти.
Перець порізати соломкою.
Цибуля, часник, перець нашаткувати.
Перець з цибулею обсмажити до м'якості, додати томатну пасту розведену водою. Загасити 10 хвилин, додати часник і перець гострий.
Спагеті зварити поки гаситься підлива.
Подати спагетті з перцем і томатним соусом.