Рецепт Часникова сіль фото

Часникова сіль
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Овочі, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Часникова сіль широко поширена в кулінарії. Вона відмінно підходить для салатів, гарячих страв, супів і гриля. Причому з її приготуванням вам може допомогти навіть дитина.

Така сіль стане відмінним помічником. Нею можна заправити салат, додати в суп, натерти перед відправкою в духовку птицю або м'ясо. Їй завжди знайдеться застосування на кухні. І найголовніше те, що вона повністю натуральна і корисна.

1
Розігрійте духовку до 80 градусів
2
Покладіть сіль і часник в блендер, змішайте на високій швидкості, поки суміш не стане нагадувати мокрий пісок.
3
Розподіліть суміш тонким шаром на деку. Тримайте часникову сіль в духовці 1 годину або до повного висушування. Суміш спечеться, утворюються пласти. Поки часникова сіль випікається, вимийте блендер.
4
Розламайте суміш і вискобліте все з дека. Покладіть часникову сіль назад в (повністю суху) чашу блендера, подрібніть до порошкоподібного стану.
5
Зберігайте в герметичному контейнері до 3 місяців.

Схожі рецепти