Рецепт Адигейська часникова сіль фото

Адигейська часникова сіль
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Часник, Сіль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки

Дуже зручний варіант приправи. Готується швидко, зберігається довго і надає стравам прекрасний аромат і смак. Її називають "адигейська сіль" або "часникова сіль" . Дивимося рецепт!

Навіть прості інгредієнти можна перетворити в унікальні! Це я говорю про сіль. Якщо візьмемо прості бюджетні інгредієнти - сіль, часник і кріп - перетремо їх, то у нас вийде адигейська часникова сіль. Це відмінна приправа для супів, тушкування, інших других страв.

  • Часник - 100 грам
  • Сіль - 200 грам
  • Кріп сушений - 5 грам
адигейська часникова сіль - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Я буду використовувати йодовану кам'яну сіль, так як вона чистіша в порівнянні з кам'яною.
адигейська часникова сіль - фото крок 2
2. Очищаємо часник, промиваємо і рушником підсушують.
адигейська часникова сіль - фото крок 3
3. Кріп в ступці розтираємо до пилу.
адигейська часникова сіль - фото крок 4
4. Часник раджу перетирати частинами, щоб полегшити працю. Отже, кладемо по кілька зубчиків в ступку, додаємо сіль і товкачем розтираємо.
адигейська часникова сіль - фото крок 5
5. У процесі додаємо частинами сіль, щоб суміш перестала бути вологою.
адигейська часникова сіль - фото крок 6
6. Коли ви побачите, що сіль ввібрала всю вологу часнику, додайте кріп. Перемішайте.
адигейська часникова сіль - фото крок 7
7. Адигейська часникова сіль готова. Зберігати в щільно закритій банці. Використовувати для супів, других страв.

Схожі рецепти