Bulgarskii З
(покроковий рецепт з фото)
Bulgarskii З - бажаний гість на будь-якому столі. Таке гарне і ароматне блюдо не залишить байдужим нікого. Овочі і баранина дуже добре поєднуються, а з соєвим соусом - просто смакота!
Дістати каварму дуже складно, в цьому випадку її цілком можна замінити звичайнісінькою тушонкою. Вийде теж дуже смачно. Використовуйте тільки свіжі і якісні овочі. Розповідаю, як приготувати болгарський Сач в домашніх умовах. Дивіться і запам'ятовуйте!
- Каварма - 500 грам
- Томат - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 3 штуки
Поріжте каварму (баранину) на досить товсті скибочки. Можна використовувати і просто баранину, але тоді її попередньо потрібно підготувати, наприклад - обсмажити або відварити.
Розігрітий на вогні Сач залийте маслом.
Цибулю очистіть від лушпиння і поріжте зручними шматочками. Можна нарізати його четвертинками. Додайте на розігрітий Сач цибулю.
Візьміть перці, вимийте їх гарненько, очистіть від насіння і наріжте досить крупно. До цибулі додайте перці.
Помідори також промийте. Видаліть у них місце плодоніжки, наріжте теж досить великими часточками-шматочками. Викладіть слідом за перцем.
Тепер додайте м'ясо. Обсмажуйте все до тих пір, поки жир не потече.
Як тільки це відбудеться, перемішайте і смажте Сач ще 10 хвилин.