Рецепт Bulgarskii З фото

Bulgarskii З
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Bulgarskii З - бажаний гість на будь-якому столі. Таке гарне і ароматне блюдо не залишить байдужим нікого. Овочі і баранина дуже добре поєднуються, а з соєвим соусом - просто смакота!

Дістати каварму дуже складно, в цьому випадку її цілком можна замінити звичайнісінькою тушонкою. Вийде теж дуже смачно. Використовуйте тільки свіжі і якісні овочі. Розповідаю, як приготувати болгарський Сач в домашніх умовах. Дивіться і запам'ятовуйте!

  • Каварма - 500 грам
  • Томат - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Болгарський перець - 3 штуки
Bulgarskii З - фото крок 1
Поріжте каварму (баранину) на досить товсті скибочки. Можна використовувати і просто баранину, але тоді її попередньо потрібно підготувати, наприклад - обсмажити або відварити.
Bulgarskii З - фото крок 2
Розігрітий на вогні Сач залийте маслом.
Bulgarskii З - фото крок 3
Цибулю очистіть від лушпиння і поріжте зручними шматочками. Можна нарізати його четвертинками. Додайте на розігрітий Сач цибулю.
Bulgarskii З - фото крок 4
Візьміть перці, вимийте їх гарненько, очистіть від насіння і наріжте досить крупно. До цибулі додайте перці.
Bulgarskii З - фото крок 5
Помідори також промийте. Видаліть у них місце плодоніжки, наріжте теж досить великими часточками-шматочками. Викладіть слідом за перцем.
Bulgarskii З - фото крок 6
Тепер додайте м'ясо. Обсмажуйте все до тих пір, поки жир не потече.
Bulgarskii З - фото крок 7
Як тільки це відбудеться, перемішайте і смажте Сач ще 10 хвилин.

Схожі рецепти