Рецепт Бешамель класичний фото

Бешамель класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Соус Бешамель
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Французька кухня подарувала світові багато класичних рецептів, які користуються популярністю повсюдно. Базові рецепти необхідно знати кожному кулінарові, як професійного, так і домашньому.

Опис приготування:

Якщо ви будете знати, як приготувати"Бешамель" класичний, то вам буде легко здивувати ваших гостей. Оскільки це додаток може дуже добре перетворити гаряче блюдо. Наприклад, воно вдало поєднується з пастою і вегетаріанської запіканкою. Тільки робіть все швидко і акуратно, щоб соус не складався з грудочок, а мав єдину консистенцію.

  • Борошно - 40 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Мускатний горіх подрібнений - За смаком
бешамель класичний - фото крок 1
Масло в каструлі поставте на середній вогонь. Молоко підігрійте на плиті або в мікрохвильовій печі.
бешамель класичний - фото крок 2
Додайте до масла борошно. Заважайте інгредієнти лопаткою протягом 3-4 хвилин, щоб прибрати грудочки. Потім потроху вливайте молоко, постійно помішуючи.
бешамель класичний - фото крок 3
Коли соус стане єдиною густої консистенції, додайте в нього сіль, перець і мускатний горіх. Перемішайте. Beshamely готовий!

Схожі рецепти