Рецепт Баранина на грилі фото

Баранина на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви

Баранина на грилі запікається після 24-годинного маринування. Маринад можна використовувати будь-який, а варіацій - більше, ніж достатньо. Але я хочу запропонувати свій. У нього входять м'ята, йогурт, зіра і спеції.

Баранина на грилі готується простим рецептом. Головне - вибрати свіже м'ясо. Маринад - дуже простий. З зирой, правда, обережно! Краще додати менше. Змішуємо м'яту, IRU, йогурт, солимо, PERC і майже! Баранину покладіть в пакет або миску з кришкою, залийте маринадом і - на добу в холодильник. Потім запікаємо на грилі як зазвичай.

  • Бараняча нога - 1 штука
  • Натуральний йогурт - 450 грам
  • М'ята свіжа (пучок) - 1 штука
  • Зіра - 4 чайних ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
баранина на грилі - фото крок 1
1. З баранячої ноги виріжте кістка. Це може зробити і м'ясник, якщо попросите.
баранина на грилі - фото крок 2
2. Насіння зіри гарненько прогрійте на сковороді. Опромінювати, поки весь будинок не пропахне цією пряністю.
баранина на грилі - фото крок 3
3. М'яту промийте і подрібніть.
баранина на грилі - фото крок 4
4. Зіру протріть в ступці. Баранину покладіть в пластиковий пакет, туди ж відправте зиру, подрібнену м'яту і влийте йогурт. Пакет zavyazhite, потрясіть і покладіть в холодильник на 24 годину.
баранина на грилі - фото крок 5
5. Через 24 години смажте баранину на грилі. Без кістки нога прожаритися досить швидко, тому температура гриля не повинна бути великою, та й час запікання буде нетривалим.
баранина на грилі - фото крок 6
6. Обсмажену баранину наріжте і подавайте з улюбленим соусом, овочами або іншим гарніром. Смачного! Баранина на грилі готова!

Схожі рецепти