Баранина, запечена на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим рецептом баранини, запеченої на грилі. І пам'ятайте, - простим, не значить, що поганим! Виходять чудові соковиті стейки з приємним ароматом і апетитним виглядом.
Я впевнена, що така баранина, запечена на грилі, припаде до душі як гурманам (тому що страва не поступається ресторанного, і вчив мене готувати якраз кухар з грузинського ресторану), так і просто всім тим, хто бажає скрасити обід або вечерю оригінальної м'ясної закускою. Крім того, цей рецепт приготування баранини, запеченої на грилі, ідеально підходить для виїздів на природу, - зусилля та інгредієнти потрібні по мінімуму!
- Стейки баранячі - 15 штук
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Braai - За смаком
1. Спеції змішаємо між собою. Найкраще брати свіжі спеції, і перетерти їх вручну, але навіть якщо у вас суміш з пакетика - все одно рекомендую трохи їх придушити в ступі. Обмащуємо кожен стейк з усіх боків.
2. Нехай м'ясо постоїть в спеціях 15-20 хвилин, а потім видалимо надлишки і викладаємо на добре розігрітий гриль або мангал.
3. У процесі готування кожен шматочок треба перевернути чотири рази, щоб добре зажарився з усіх боків. Посипаємо подрібненою кінзою і можна подавати! Смачного!