Рецепт Баранина, запечена на грилі фото

Баранина, запечена на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися з вами простим рецептом баранини, запеченої на грилі. І пам'ятайте, - простим, не значить, що поганим! Виходять чудові соковиті стейки з приємним ароматом і апетитним виглядом.

Опис приготування:

Я впевнена, що така баранина, запечена на грилі, припаде до душі як гурманам (тому що страва не поступається ресторанного, і вчив мене готувати якраз кухар з грузинського ресторану), так і просто всім тим, хто бажає скрасити обід або вечерю оригінальної м'ясної закускою. Крім того, цей рецепт приготування баранини, запеченої на грилі, ідеально підходить для виїздів на природу, - зусилля та інгредієнти потрібні по мінімуму!

  • Стейки баранячі - 15 штук
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Braai - За смаком
баранина, запечена на грилі - фото крок 1
1. Спеції змішаємо між собою. Найкраще брати свіжі спеції, і перетерти їх вручну, але навіть якщо у вас суміш з пакетика - все одно рекомендую трохи їх придушити в ступі. Обмащуємо кожен стейк з усіх боків.
баранина, запечена на грилі - фото крок 2
2. Нехай м'ясо постоїть в спеціях 15-20 хвилин, а потім видалимо надлишки і викладаємо на добре розігрітий гриль або мангал.
баранина, запечена на грилі - фото крок 3
3. У процесі готування кожен шматочок треба перевернути чотири рази, щоб добре зажарився з усіх боків. Посипаємо подрібненою кінзою і можна подавати! Смачного!

Схожі рецепти