Багет з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Я думаю, що дізнатися, як приготувати багет з начинкою, вам труднощів не складе, а вже приготувати - тим більше, настільки це просто і легко робиться! А вже як смачно! Інгредієнти доступні і недорогі!
Такий багет з начинкою в домашніх умовах зможе приготувати і дитина - настільки це просто! зате смачніше закуски я, наприклад, не знаю. Адже фантазії є де розгулятися, і при бажанні для трохи зачерствіли багета можна завжди знайти апетитні начинки з того, що є вдома. Так що, знаючи, як приготувати багет з начинкою, ви без праці в холодильнику знайдете, з чого ж цю саму начинку можна зробити!
- Багет - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Дрібно ріжемо цибулю.
2. Зелень теж подрібнити.
3. Шинку ріжемо дрібними кубиками.
4. Сир тремо на крупній тертці.
5. Багет розрізаємо поздовжньо на половинки.
6. Дістаємо серединку з кожної половинки.
7. Змішуємо сметану з шинкою, сиром, цибулею і зеленню. Можна посолити і додати приправи.
8. Трамбуємо начинкою половинки нашого багета.
9. Випікаємо 5-10 хвилин в розігрітій духовці, або хвилини три в мікрохвильовці - щоб сир почав плавитися, а булочка нагрілася.