Антрек
(покроковий рецепт з фото)
Смажений шматок волового м'яса з овочами. Французька кухня.
Кількість порцій: 10
- Волове м'ясо - 2 кілограма
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 6-8 штук
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Чорний перець - 1 штука (за смаком)
- Червоне вино - 1 Склянка
- Гілочки чебрецю - 3 штуки
- Гілочки розмарину - 3 штуки

Складові: смажений, цибуля, морква, сіль, перець, яловичина, чебрець, розмарин. Додаткові інгредієнти: червоне вино, часник, печериці.

Включити плиту. Залити оливкова олія в глибоку сковороду.

Посолити м'ясо.

Щедро поперчити.

Нарізати цибулини навпіл.

Покласти цибулю в розпечене масло. Смажити на протязі 1 хвилини на кожну сторону.

Перекласти цибулю на тарілку.

Крупно порізати моркву і обсмажити до готовності.

Перекласти моркву на тарілку. Залити ще оливкової олії. Обсмажити шматок м'яса до коричневою скоринки.

Перекласти м'ясо в посуд. Залити яловичий бульйон.

Залити вино. Повернути шматок волового м'яса в сковороду.

Покласти смажену цибулю.

Додати моркву.

Кинути кілька гілочок зелені.

Закрити кришкою і поставити в духовку гаситися на 3-4 годину.

Готове м'ясо подрібнити на волокна.

Як гарнір ми приготували картопляне пюре.

Викласти м'ясо, пюре і овочі на тарілку.

Додати цибулю.