Антрек
(покроковий рецепт з фото)
Смажений шматок волового м'яса з овочами. Французька кухня.
Кількість порцій: 10
- Волове м'ясо - 2 кілограма
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 6-8 штук
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Чорний перець - 1 штука (за смаком)
- Червоне вино - 1 Склянка
- Гілочки чебрецю - 3 штуки
- Гілочки розмарину - 3 штуки
Складові: смажений, цибуля, морква, сіль, перець, яловичина, чебрець, розмарин. Додаткові інгредієнти: червоне вино, часник, печериці.
Включити плиту. Залити оливкова олія в глибоку сковороду.
Посолити м'ясо.
Щедро поперчити.
Нарізати цибулини навпіл.
Покласти цибулю в розпечене масло. Смажити на протязі 1 хвилини на кожну сторону.
Перекласти цибулю на тарілку.
Крупно порізати моркву і обсмажити до готовності.
Перекласти моркву на тарілку. Залити ще оливкової олії. Обсмажити шматок м'яса до коричневою скоринки.
Перекласти м'ясо в посуд. Залити яловичий бульйон.
Залити вино. Повернути шматок волового м'яса в сковороду.
Покласти смажену цибулю.
Додати моркву.
Кинути кілька гілочок зелені.
Закрити кришкою і поставити в духовку гаситися на 3-4 годину.
Готове м'ясо подрібнити на волокна.
Як гарнір ми приготували картопляне пюре.
Викласти м'ясо, пюре і овочі на тарілку.
Додати цибулю.