Рецепт Антрек фото

Антрек
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Антрек

Смажений шматок волового м'яса з овочами. Французька кухня.

Кількість порцій: 10
  • Волове м'ясо - 2 кілограма
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 6-8 штук
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
  • Чорний перець - 1 штука (за смаком)
  • Червоне вино - 1 Склянка
  • Гілочки чебрецю - 3 штуки
  • Гілочки розмарину - 3 штуки
антрек - фото крок 1
Складові: смажений, цибуля, морква, сіль, перець, яловичина, чебрець, розмарин. Додаткові інгредієнти: червоне вино, часник, печериці.
антрек - фото крок 2
Включити плиту. Залити оливкова олія в глибоку сковороду.
антрек - фото крок 3
Посолити м'ясо.
антрек - фото крок 4
Щедро поперчити.
антрек - фото крок 5
Нарізати цибулини навпіл.
антрек - фото крок 6
Покласти цибулю в розпечене масло. Смажити на протязі 1 хвилини на кожну сторону.
антрек - фото крок 7
Перекласти цибулю на тарілку.
антрек - фото крок 8
Крупно порізати моркву і обсмажити до готовності.
антрек - фото крок 9
Перекласти моркву на тарілку. Залити ще оливкової олії. Обсмажити шматок м'яса до коричневою скоринки.
антрек - фото крок 10
Перекласти м'ясо в посуд. Залити яловичий бульйон.
антрек - фото крок 11
Залити вино. Повернути шматок волового м'яса в сковороду.
антрек - фото крок 12
Покласти смажену цибулю.
антрек - фото крок 13
Додати моркву.
антрек - фото крок 14
Кинути кілька гілочок зелені.
антрек - фото крок 15
Закрити кришкою і поставити в духовку гаситися на 3-4 годину.
антрек - фото крок 16
Готове м'ясо подрібнити на волокна.
антрек - фото крок 17
Як гарнір ми приготували картопляне пюре.
антрек - фото крок 18
Викласти м'ясо, пюре і овочі на тарілку.
антрек - фото крок 19
Додати цибулю.

Схожі рецепти