Рецепт Зухвалий салат з брокколі фото

Зухвалий салат з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Брокколі , Бекон
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Обід за 30 хвилин , День народження , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування салату з брокколі - дуже смачного салату, який можна запросто подавати навіть на святковий стіл. У США такий салат з брокколі вважається класичним. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Під час нашої першої на одному з званих вечерь приготували цей салат з брокколі, він викликав справжній фурор. Для мене це стало несподіванкою - я ніколи сам цього салату не пробував. Шукав цікаві рецепти і дуже часто натикався на досить простий рецепт салату з брокколі, який дуже нахвалювали заокеанські кулінари. В рунеті ж про цей салат не було написано практично нічого, та й я сам ніколи про нього не чув. Вирішив ризикнути і приготувати. Приготував - і не прогадав. Салат з брокколі перевершив всі очікування і сподобався як гостям, так і мені самому. Отже, розповідаю, як приготувати салат з брокколі:

1. У сковороді розігріти зовсім трошки масла, додати нарізаний кубиками бекон. Обсмажити на середньому вогні до коричневого кольору бекону.

2. Суцвіття брокколі нарізати на маленькі шматочки. Лук очистити і теж дрібно нарізати.

3. Змішати бекон, брокколі і цибулю. При бажанні, можна додати в салат горіхи і родзинки - але це на любителя.

4. Змішати майонез, оцет, сіль і перець до отримання однорідної маси. Вийшла сумішшю заправити салат, гарненько перемішати.

5. Дати салату настоятися в холодильнику хоча б півгодини, після чого салат з брокколі можна подавати.

Смачного!


  • Брокколі - 4 штуки
  • Лук червоний - 1/2 штуки
  • Бекон - 200 грам
  • Майонез - 1 Склянка
  • Оцет винний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
  • Горіхи - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
Під час нашої першої на одному з званих вечерь приготували цей салат з брокколі, він викликав справжній фурор. Для мене це стало несподіванкою - я ніколи сам цього салату не пробував. Шукав цікаві рецепти і дуже часто натикався на досить простий рецепт салату з брокколі, який дуже нахвалювали заокеанські кулінари. В рунеті ж про цей салат не було написано практично нічого, та й я сам ніколи про нього не чув. Вирішив ризикнути і приготувати. Приготував - і не прогадав. Салат з брокколі перевершив всі очікування і сподобався як гостям, так і мені самому. Отже, розповідаю, як приготувати салат з брокколі:

1. У сковороді розігріти зовсім трошки масла, додати нарізаний кубиками бекон. Обсмажити на середньому вогні до коричневого кольору бекону.

2. Суцвіття брокколі нарізати на маленькі шматочки. Лук очистити і теж дрібно нарізати.

3. Змішати бекон, брокколі і цибулю. При бажанні, можна додати в салат горіхи і родзинки - але це на любителя.

4. Змішати майонез, оцет, сіль і перець до отримання однорідної маси. Вийшла сумішшю заправити салат, гарненько перемішати.

5. Дати салату настоятися в холодильнику хоча б півгодини, після чого салат з брокколі можна подавати.

Смачного!

Схожі рецепти