Зухвалий салат з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з брокколі - дуже смачного салату, який можна запросто подавати навіть на святковий стіл. У США такий салат з брокколі вважається класичним. Рекомендую спробувати!
Під час нашої першої на одному з званих вечерь приготували цей салат з брокколі, він викликав справжній фурор. Для мене це стало несподіванкою - я ніколи сам цього салату не пробував. Шукав цікаві рецепти і дуже часто натикався на досить простий рецепт салату з брокколі, який дуже нахвалювали заокеанські кулінари. В рунеті ж про цей салат не було написано практично нічого, та й я сам ніколи про нього не чув. Вирішив ризикнути і приготувати. Приготував - і не прогадав. Салат з брокколі перевершив всі очікування і сподобався як гостям, так і мені самому. Отже, розповідаю, як приготувати салат з брокколі:
1. У сковороді розігріти зовсім трошки масла, додати нарізаний кубиками бекон. Обсмажити на середньому вогні до коричневого кольору бекону.
2. Суцвіття брокколі нарізати на маленькі шматочки. Лук очистити і теж дрібно нарізати.
3. Змішати бекон, брокколі і цибулю. При бажанні, можна додати в салат горіхи і родзинки - але це на любителя.
4. Змішати майонез, оцет, сіль і перець до отримання однорідної маси. Вийшла сумішшю заправити салат, гарненько перемішати.
5. Дати салату настоятися в холодильнику хоча б півгодини, після чого салат з брокколі можна подавати.
Смачного!
- Брокколі - 4 штуки
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Бекон - 200 грам
- Майонез - 1 Склянка
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Ізюм - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
- Горіхи - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
1. У сковороді розігріти зовсім трошки масла, додати нарізаний кубиками бекон. Обсмажити на середньому вогні до коричневого кольору бекону.
2. Суцвіття брокколі нарізати на маленькі шматочки. Лук очистити і теж дрібно нарізати.
3. Змішати бекон, брокколі і цибулю. При бажанні, можна додати в салат горіхи і родзинки - але це на любителя.
4. Змішати майонез, оцет, сіль і перець до отримання однорідної маси. Вийшла сумішшю заправити салат, гарненько перемішати.
5. Дати салату настоятися в холодильнику хоча б півгодини, після чого салат з брокколі можна подавати.
Смачного!