Хрусткий салат з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат гарний з м'ясними смаженими стравами. Антиоксиданти в брокколі нейтралізують канцерогени в смаженому м'ясі. Всі інгредієнти для хрусткого салату з брокколі доступні в будь-який час року.
Прийнято вважати, що тільки забезпечені люди можуть дозволити собі харчуватися здоровою їжею, а всім іншим, мають середній достаток, залишається тільки економити на власному здоров'ї і вибирати продукти за вартістю, а не по їх поживної цінності. Це просто міф. Ось один із прикладів - рецепт салату з брокколі і цвітної капусти.
- Огірок - 2 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Промийте брокколі окропом і наріжте на дрібні кубики.
2. Зробіть те ж саме і з цвітною капустою.
3. Наріжте кольорову капусту і цибулю, як і брокколі - дрібними кубиками.
4. Подрібніть огірки і виноград.
5. Змішайте всі нарізані овочі в одній мисці, заправте салат лимонним соком, майонезом, сіллю і перцем за смаком.