Рецепт Брокколі (салат) фото

Брокколі (салат)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Часник , Цибуля , Брокколі , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На швидку руку , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Брокколі - дуже корисний овоч, володіє приємним капустяним смаком. Якщо вам приїлися звичайні страви, пропоную приготувати незвичайний цікавий салат з брокколі з кешью і обсмаженою беконом.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім, як приготувати брокколі (салат) максимально швидко. Незвичайне поєднання продуктів надає салату вишуканий і цікавий смак. Брокколі в нашому салаті буде сира, а бекон обсмажте до золотистого кольору, цибулю наріжте і залийте все заправкою. Зверху посипте підсмаженими горішками кешью - і салат готовий.

  • Брокколі свіжа - 500 грам
  • Бекон - 120 грам
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Смажені кешью - 120 грам
  • Білий винний оцет - 1/4 склянки (можна замінити яблучним )
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
1
Капусту промийте, розділіть на суцвіття і поріжте на невеликі шматочки.
2
Бекон поріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
3
Лук і чистий Chesnok. Лук наріжте кубиком, а часник пропустіть через прес.
4
Приготуйте заправку: в окремому посуді змішайте майонез, білий винний оцет, мідь, сіль і часник до однорідності.
5
З'єднайте капусту, цибуля і обсмажений бекон в глибокій мисці і залийте заправкою.
6
Зверху посипте горішками кешью і подавайте до столу.

Схожі рецепти