Зимовий суп з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще гарячого і ароматного супу, поданого на вечерю в морозний день? наприклад, зиязикай суп з м'ясом точно зігріє і підніме настрій. Дивимося, як приготувати смачний і ситний суп.
Дуже люблю квасолю і часто готую з нею різні супи, які не вимагають великих хитрощів. Для супу заздалегідь замочіть суху квасолю на 6-8 годин, відваріть, злийте відвар і зберігайте квасоля в холодильнику в контейнері з кришкою. З відвареної квасолі, крім супів, можна приготувати багато смачних закусок і салатів, рецепти яких ви знайдете на нашому сайті.
- Свиняча вирізка - 250 грам
- Бекон - 400 грам
- Квасоля відварена - 750 грам
- Вино червоне - 200 мілілітрів
- Протерті помідори - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Перець чилі - За смаком
- Сіль - За смаком
Наріжте кубиками бекон.
У казанку, в нагрітому оливковій олії, обсмажте до золотистого кольору нарізану цибулю і цілі зубчики часнику. Додайте бекон і дрібно нарізану свинячу вирізку.
Обсмажуйте всі разом, перемішуючи, на середньому вогні 5 хвилин. Влийте червоне вино.
Як тільки вино випарується, додайте протерті помідори або томатну пасту, розведену водою.
Все перемішайте і додайте відварену квасолю.
Влийте кип'ячену воду, перемішайте суп і доведіть до кипіння.
Накрийте кришкою і готуйте суп близько години на слабкому вогні, періодично помішуючи.
Приправте зиязикай суп з м'ясом сіллю, перцем чилі і подавайте гарячим, з домашнім хлібом. Смачного!