Рецепт Зимовий суп з м'ясом фото

Зимовий суп з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Бобові , Квасоля , Свиняча вирізка , Бекон , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Що може бути краще гарячого і ароматного супу, поданого на вечерю в морозний день? наприклад, зиязикай суп з м'ясом точно зігріє і підніме настрій. Дивимося, як приготувати смачний і ситний суп.

Опис приготування:

Дуже люблю квасолю і часто готую з нею різні супи, які не вимагають великих хитрощів. Для супу заздалегідь замочіть суху квасолю на 6-8 годин, відваріть, злийте відвар і зберігайте квасоля в холодильнику в контейнері з кришкою. З відвареної квасолі, крім супів, можна приготувати багато смачних закусок і салатів, рецепти яких ви знайдете на нашому сайті.

  • Свиняча вирізка - 250 грам
  • Бекон - 400 грам
  • Квасоля відварена - 750 грам
  • Вино червоне - 200 мілілітрів
  • Протерті помідори - 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Перець чилі - За смаком
  • Сіль - За смаком
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 1
Наріжте кубиками бекон.
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 2
У казанку, в нагрітому оливковій олії, обсмажте до золотистого кольору нарізану цибулю і цілі зубчики часнику. Додайте бекон і дрібно нарізану свинячу вирізку.
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 3
Обсмажуйте всі разом, перемішуючи, на середньому вогні 5 хвилин. Влийте червоне вино.
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 4
Як тільки вино випарується, додайте протерті помідори або томатну пасту, розведену водою.
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 5
Все перемішайте і додайте відварену квасолю.
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 6
Влийте кип'ячену воду, перемішайте суп і доведіть до кипіння.
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 7
Накрийте кришкою і готуйте суп близько години на слабкому вогні, періодично помішуючи.
зиязикай суп з м'ясом - фото крок 8
Приправте зиязикай суп з м'ясом сіллю, перцем чилі і подавайте гарячим, з домашнім хлібом. Смачного!

Схожі рецепти