Рецепт Зимовий квасолевий суп з ковбасками фото

Зимовий квасолевий суп з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Насичений і поживний, такий суп зігріває зсередини і просто незамінний в морозний день! квасоля, овочі, копчені ковбаски і томати - з таким супом і другого не треба!

Опис приготування:

Квасоля для цього супу відварюється окремо, з овочами. Має сенс зварити відразу побільше і надлишки заморозити. Така квасоля дуже смачна в гарнірах або салатах, набагато смачніше консервованої.

  • Квасоля біла - 200 грам (вага сухої квасолі)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (побільше)
  • Морква - 1 штука
  • Селера кореневої - 100 грам
  • Селера черешкова - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука (невеликий)
  • Шпинат - 1 пучок
  • Томати у власному соку - 350 грам
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Ковбаски мисливські - 3-4 штук
  • Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Кейбер - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1 штука
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 1
Білу квасолю промийте і залийте холодною водою години на чотири. Потім поставте варити у свіжій воді, додавши цибулину, часник і стебло селери. Варіть після закипання на слабкому вогні. НЕ солі.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 2
Злийте квасоля, зберігши відвар, видаліть овочі і залиште готову квасолю остигати.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 3
На оливковій олії в каструлі з товстим дном злегка обсмажте нашатковану цибулю.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 4
Потім додайте моркву кубиками, так само злегка обсмажте. Додайте нарізаний кореневої селера і обсмажте ще пару хвилин.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 5
Додайте стебловий селера.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 6
Прогрійте пару хвилин і залийте відваром квасолі і бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 7
Додайте в суп кабачок, нарізаний полукружкамі і мисливські ковбаски, порізані кружальцями. Варіть 3-4 хвилини.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 8
Викладіть в суп подрібнені томати у власному соку і порубаний шпинат. Додати сіль за смаком, додайте прянощі і дрібку цукру. Доведіть до кипіння, проваріть пару хвилин і зніміть з вогню.
зиязикай квасолевий суп з ковбасками - фото крок 9
Дайте настоятися під кришкою хвилин 15 і сервірують суп гарячим.

Схожі рецепти