Рецепт «зимовий» квасолевий суп фото

«зимовий» квасолевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Квасоля, Бекон
На обід
Супи

Квасоля часто кладу в борщ, люблю готувати суп з спаржевої квасолі. На вулиці вже холодно, тому знайшов рецепт, як приготувати насичений і поживний «Зиязикай» квасолевий суп.

Квасоля відмінно замінять м'ясо, вона дає приємний смак і хороший навар, тому частенько замість м'яса в борщ кладуть квасолю, особливо вегани. Можна використовувати не тільки білу квасолю, а кольорову або консервовану з банки. Страви з квасолею багаті на білки і клітковину, саме тому нею часто замінюють м'ясо.

  • Біла квасоля - 450 грам
  • Бекон - 140 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Селера - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Бульйон - 6 склянок
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чебрець - 1 штука
  • Сіль - 2, 5 чайних ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка - За смаком
2. Додайте до бекону морква, селера, цибуля, зменшіть вогонь і готуйте все близько 15 хвилин. Додайте пропущені через прес часник і готуйте пару хвилин.
4. Залийте все вміст бульйоном, доведіть до кипіння і варіть все на слабкому вогні близько 1 годину.
6. Занурювальним блендером кілька разів подрібніть вміст, якщо хочете залишити великі шматочки або повністю зробіть з супу пюре, приправити сіллю.

Схожі рецепти