Зимовий суп з помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Супи з томатів люблять і готують у всьому світі, їх можна готувати в будь-який час року з різноманітними добавками. Я пропоную простий рецепт: зиязикай суп з помідорів з вершками на курячому бульйоні.
Томатні супи можна варити і взимку, і влітку. Від сезонності залежить, якого виду помідори у вас будуть під рукою. Влітку, звичайно, краще використовувати свіжі томати, ну, а взимку можна і консервовані, і навіть томатну пасту. Я пропоную рецепт, як приготувати зиязикай суп з помідорів з петрушкою. Я брала свіжі помідори, але ви візьміть, які вам зручно. Суп у нас дуже простий, зварений на курячому бульйоні зі спеціями і великою кількістю свіжої петрушки. Суп має оксамитову креязик консистенцію і приємний яскраво виражений смак томатів, вершкове масло і вершки в даному випадку роблять смак більш м'яким. В цілому вдала зв'язка томатів, петрушки і вершків відмінно працює в даному блюді. При подачі додайте свіжу петрушку, також можна покласти шматочки відвареного м'яса, курки або часникові сухарики. Приємного!
- Помідори - 6-7 штук
- Цибуля - 1 штука
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка (сухий)
- Петрушка - 2 пучка
- Лавровий лист - 1 штука
- Курячий бульйон - 3 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершки жирністю 30% - 50 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки