Зимовий суп з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Зиязикай суп з квасолі з овочами і куркою - це наваристі, густе і, звичайно ж, дуже смачне першу страву. Такий супчик відмінно підійде на обід після довгої прогулянки на вулиці в зиязикай морозець.
Ситний, наваристий зиязикай суп з квасолі обов'язково вам сподобається своїм приємним і насиченим смаком і великою кількістю овочів. Сьогодні я розповім, як приготувати це перша страва швидко і легко. Суп вариться дуже швидко. Єдине, якщо у вас суха квасоля, її потрібно заздалегідь приготувати: замочити її на ніч і відварити. У рецепті я використовувала свіжі овочі і шпинат, але взимку помідори і перець коштують недешево. Можна замінити їх замороженими. Замість курки можна взяти будь-яке м'ясо або навіть копчену грудинку. Паприка і базилік надають супу пряний смак, головне не переборщити. При подачі додайте в суп дрібно посічену зелень. Смачного!
- Квасоля червона - 450 грам (відварна)
- Шпинат - 100 грам (свіжий або заморожений)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Помідори - 4 штуки
- Курка - 450 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Курячий бульйон - 4 склянки
- Базилік - 1/2 чайних ложки (сушений)
- Зелений солодкий перець - 1 штука