Зимовий суп з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Дивіться, як приготувати гарячий і смачний зиязикай суп з овочів. Особливість цього вегетаріанського супу в тому, що всі овочі нарізані тонкою соломкою і в нього, для густоти, додається манна крупа.
Овочеві супи готувати легко, з цим впорається кожна починаюча господиня. Овочі вибирайте на свій смак і додайте побільше зелені - підійде і сушена, і заморожена. При подачі посипте суп тертим сиром. Ще можна приготувати ароматне масло, обсмажити в гарячому рослинному маслі цілий зубчик часнику і нарізаний стручок гострого перцю. Protsediv масло, полийте їм суп при подачі (досить 1 ст.Л. На порцію) замість оливкової.
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Помідор - 350 грам (всі овочі вибирайте великого розміру)
- Цукіні - 1 штука (або кабачки)
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка свіжа - 1/2 пучка
- Базилік - 2 штуки (гілочки)
- Бульйон овочевий - 1, 5 L
- Вода кип'ячена - 1/2 L
- Крупа манна - 70 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сир пармезан тертий - 4 Ст. Ложки (не обов'язково)
- Сіль - За смаком
Всі овочі почистіть і промийте під проточною водою. Вимийте помідори і опустіть їх на 1 хвилину в киплячу воду.
Очистіть помідори, розріжте на 4 частини, видалити насіння, наріжте кубиками і поки відкладіть.
Всю зелень промийте і дрібно наріжте. Очищений часник подрібніть.
Дрібно наріжте цибулю і селеру, покладіть їх в товстостінну каструлю з нагрітою оливковою олією. Додайте часник і всю зелень.
Потім додайте нарізані помідори. Картопля, морква, цукіні (кабачки) натріть на тертці для корейської моркви і покладіть в каструлю. Все перемішайте і залиште гаситися в маслі на 5-10 хвилин.
Влийте овочевий бульйон і воду, перемішайте, доведіть до кипіння.
Суп посоліть і поступово всипте манну крупу, перемішуючи суп, щоб не утворилися грудочки.
Накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть суп на повільному вогні 30 хвилин.
По бажанню, додайте тертий пармезан.
Подайте зиязикай суп з овочів гарячим. Смачного!