Баварський суп з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Баварський суп з ковбасками - Нині зиязик страва. Суп густий, зігріваючий, ситний і смачний. Беріть на замітку рецепт!
Баварський суп з ковбасками готується дуже просто і відносно швидко. Ковбаски беріть на свій смак. Сочевиця може бути не тільки червона, але саме ця дуже швидко розварюється. За бажанням можна додати трохи часнику. Ароматний, ситний і смачний суп напевно сподобається всім, хто любить солянку.
- Бульйон м'ясний - 1, 2 L
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Ковбаски копчені - 2-3 штук
- Сочевиця червона - 150 грам
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - 10 грам
Візьміть інгредієнти для приготування баварського супу.
У каструлю налийте будь м'ясний бульйон або воду. Картопля очистіть, помийте, наріжте кубиками і викладіть в каструлю з бульйоном.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.
Морква очистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте до цибулі.
Налийте в сковороду рафінована соняшникова олія і злегка обсмажте овочі на середньому вогні.
Додайте цибулю з морквою в суп і продовжуйте його варити.
Капусту наріжте соломкою і викладіть в каструлю з супом.
Коли овочі будуть майже готові, ретельно помийте червону сочевицю і викладіть в суп. Посоліть і поперчіть за смаком.
Копчені ковбаски наріжте і додайте в готовий суп.
Проваріть суп ще 5-7 хвилин і вимикайте. Додайте нарізану зелень.
Баварський суп з ковбасками готовий. Подавайте на перше в обід.