Рецепт Картопляний салат баварський фото

Картопляний салат баварський
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі, Картопля
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Картопляний салат баварський - одне з національних страв Німеччини, яке як і багато хто з них, відрізняються своєю ситністю. Вивчайте рецепт, купите гарного пива - Я працюю на!

Отже, опосередкованого рецептором kartofelynogo bavarskogo салат - до вашої уваги. Цей картопляний салат в Баварії традиційно готують з твердих сортів картоплі та рекомендують подавати його теплим, хоча багатьом до смаку як раз охолоджений варіант. Крім картоплі до складу салату можуть входити: ріпчаста або зелений лук, свіжі або солоні огірки, шкварки, варені яйця, яблука, салат, редиска і всіляка зелень.

Удачі в приготуванні!

  • Картопля - 1, 2 кілограма (нарізати часточками)
  • Яйця - 6 штук (зварити круто і дрібно нарізати )
  • Селера - 2 штуки (дрібно нарізати)
  • Майонез - ¾ Склянок
  • Знежирені вершки - ½ Склянок
  • Білий оцет - ¼ Склянок
  • Болгарський перець - ¼ Склянок (дрібно нарізати і обсмажити)
  • Свіжа зелень - За смаком (зелена цибуля, петрушка, кріп - подрібнити)
  • Часник - 1 зубчик (подрібнити)
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Сіль перець - За смаком
картопляний салат баварський - фото крок 1
Зваріть картоплю в підсоленій воді. Змішайте в салатниці всі нарізані інгредієнти (яйця, селера і обсмажений болгарський перець). Туди ж наріжте часточками зварену картоплю і акуратно перемішайте.
картопляний салат баварський - фото крок 2
Для соусу об'єднайте всі інші інгредієнти (вершки, майонез, білий оцет, часник, гірчичний, зелень). Влийте тепер готовий соус до салату і перемішайте. Посоліть і поперчити за смаком.

Схожі рецепти