Картопляний салат баварський
(покроковий рецепт з фото)
Картопляний салат баварський - одне з національних страв Німеччини, яке як і багато хто з них, відрізняються своєю ситністю. Вивчайте рецепт, купите гарного пива - Я працюю на!
Отже, опосередкованого рецептором kartofelynogo bavarskogo салат - до вашої уваги. Цей картопляний салат в Баварії традиційно готують з твердих сортів картоплі та рекомендують подавати його теплим, хоча багатьом до смаку як раз охолоджений варіант. Крім картоплі до складу салату можуть входити: ріпчаста або зелений лук, свіжі або солоні огірки, шкварки, варені яйця, яблука, салат, редиска і всіляка зелень.
Удачі в приготуванні!
- Картопля - 1, 2 кілограма (нарізати часточками)
- Яйця - 6 штук (зварити круто і дрібно нарізати )
- Селера - 2 штуки (дрібно нарізати)
- Майонез - ¾ Склянок
- Знежирені вершки - ½ Склянок
- Білий оцет - ¼ Склянок
- Болгарський перець - ¼ Склянок (дрібно нарізати і обсмажити)
- Свіжа зелень - За смаком (зелена цибуля, петрушка, кріп - подрібнити)
- Часник - 1 зубчик (подрібнити)
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сіль перець - За смаком
Зваріть картоплю в підсоленій воді. Змішайте в салатниці всі нарізані інгредієнти (яйця, селера і обсмажений болгарський перець). Туди ж наріжте часточками зварену картоплю і акуратно перемішайте.
Для соусу об'єднайте всі інші інгредієнти (вершки, майонез, білий оцет, часник, гірчичний, зелень). Влийте тепер готовий соус до салату і перемішайте. Посоліть і поперчити за смаком.