Рецепт Баварський яблучний пиріг фото

Баварський яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже святковий і неймовірно смачний яблучний пиріг з начинкою з вершкового сиру. Цей смак вам, без сумніву, сподобається. Він відмінно підійде до чаювання.

Опис приготування:

Якщо у вас немає вершкового сиру, то можна його замінити сиром, додавши при цьому ложечку сметани. Також можна не додавати корицю, якщо її смак вам не подобається. Така випічки сподобається і дорослим, і дітям.

  • Яйце - 2 штуки(1 в тісто, 1 в начинку)
  • Цукор - 6 Ст. Ложок( 2 в тісто, 4 в начинку)
  • Борошно - 1 склянок (може трохи більше)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Яблуко - 3-4 штук
  • Обкладинка - 1 Щепоток
баварський яблучний пиріг - фото крок 1
Для приготування пісочного тіста з'єднайте м'яке вершкове масло, яйце, цукор. Додайте борошно і замісіть тісто.
баварський яблучний пиріг - фото крок 2
Готове тісто розподіліть по дну рознімної форми для випічки. Сформуйте бортики.
баварський яблучний пиріг - фото крок 3
Для начинки змішайте сирний сир, яйце і цукор.
баварський яблучний пиріг - фото крок 4
Яблука очистіть і наріжте часточками.
баварський яблучний пиріг - фото крок 5
Начинку вилийте на тісто і розкладіть яблука. Посипте зверху цукром і корицею. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 40-50.
Готовий пиріг остудіть у формі, щоб начинка застигла.
баварський яблучний пиріг - фото крок 6
Приємного чаювання!

Схожі рецепти