Баварський яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Дуже святковий і неймовірно смачний яблучний пиріг з начинкою з вершкового сиру. Цей смак вам, без сумніву, сподобається. Він відмінно підійде до чаювання.
Якщо у вас немає вершкового сиру, то можна його замінити сиром, додавши при цьому ложечку сметани. Також можна не додавати корицю, якщо її смак вам не подобається. Така випічки сподобається і дорослим, і дітям.
- Яйце - 2 штуки(1 в тісто, 1 в начинку)
- Цукор - 6 Ст. Ложок( 2 в тісто, 4 в начинку)
- Борошно - 1 склянок (може трохи більше)
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Яблуко - 3-4 штук
- Обкладинка - 1 Щепоток
Для приготування пісочного тіста з'єднайте м'яке вершкове масло, яйце, цукор. Додайте борошно і замісіть тісто.
Готове тісто розподіліть по дну рознімної форми для випічки. Сформуйте бортики.
Для начинки змішайте сирний сир, яйце і цукор.
Яблука очистіть і наріжте часточками.
Начинку вилийте на тісто і розкладіть яблука. Посипте зверху цукром і корицею. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 40-50.
Готовий пиріг остудіть у формі, щоб начинка застигла.
Готовий пиріг остудіть у формі, щоб начинка застигла.
Приємного чаювання!