Зелена пасха зі шпинатом і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Сирна паска не обов'язково повинна бути солодкою. Пропоную приготувати паску з зеленню і часником, - вона смачна не тільки сама по собі, але і з хлібом, млинцями, крекер!
По бажанню, в цю паску можна додати мелену паприку, перець чилі. Прекрасно сюди підійдуть прованські трави і будь-які приправи за бажанням.
- Сир - 300 грам
- Шпинат свіжий - 4 штуки
- Зелень - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком

1. Сир протріть через сито, приправити сіллю, додайте часник, пропущений через прес.

2. Зелень і шпинат наріжте.

3. Додайте масло кімнатної температури і добре розмішайте.

4. Форму застеліть тканиною або марлею.

5. Викладіть сирну масу, накрийте тканиною. Поставте вантаж, приберіть в холодильник на 8-10 годин.

6. При подачі дістаньте з форми паску, переверніть на блюдо і прикрасьте зеленню.