Рецепт Зелена пасха зі шпинатом і зеленню фото

Зелена пасха зі шпинатом і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Вершкове масло , Часник , Шпинат
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Сирна паска не обов'язково повинна бути солодкою. Пропоную приготувати паску з зеленню і часником, - вона смачна не тільки сама по собі, але і з хлібом, млинцями, крекер!

Опис приготування:

По бажанню, в цю паску можна додати мелену паприку, перець чилі. Прекрасно сюди підійдуть прованські трави і будь-які приправи за бажанням.

  • Сир - 300 грам
  • Шпинат свіжий - 4 штуки
  • Зелень - 4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
зелений Великдень зі шпинатом і зеленню - фото крок 1
1. Сир протріть через сито, приправити сіллю, додайте часник, пропущений через прес.
зелений Великдень зі шпинатом і зеленню - фото крок 2
2. Зелень і шпинат наріжте.
зелений Великдень зі шпинатом і зеленню - фото крок 3
3. Додайте масло кімнатної температури і добре розмішайте.
зелений Великдень зі шпинатом і зеленню - фото крок 4
4. Форму застеліть тканиною або марлею.
зелений Великдень зі шпинатом і зеленню - фото крок 5
5. Викладіть сирну масу, накрийте тканиною. Поставте вантаж, приберіть в холодильник на 8-10 годин.
зелений Великдень зі шпинатом і зеленню - фото крок 6
6. При подачі дістаньте з форми паску, переверніть на блюдо і прикрасьте зеленню.

Схожі рецепти