Заварні томатні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні томатні коржі на основі заварного тесту з кетчупом «Махеев'» чилі. Швидко, просто і дуже смачно! Начинку можна покласти будь-яку, у мене сьогодні ковбаса з сиром і зеленню.
Готую коржі за цим рецептом дуже часто. Процес приготування займає досить мало часу, а виходить ну дуже смачно! Великий їх плюс крім смаку ще й в тому, що смажаться вони без масла, що теж важливо. Поєднуються томатні коржі практично з будь-якою начинкою, тут сміливо можна експериментувати, кожен раз ви отримаєте нові смакові відчуття. Чилі кетчуп «Махеев'» тут відіграє так само свою роль, він не тільки дарує їм яскравий зовнішній вигляд, але і додає особливу пікантність у смаку як тесту, так і самої начинці. Трохи гострі, ніжні й ароматні вони неодмінно сподобаються всім. Якщо ви не любите гостру кухню або коржі будуть готуватися для дітей, то просто віддайте перевагу будь-якій іншій кетчупу з цієї серії, такому як наприклад лечо, болгарська або шашликовий. Для великої компанії їдців кількість інгредієнтів рекомендую збільшити мінімум в два рази. Коржі можна брати з собою на роботу, пікнік, в школу або просто подати на сніданок або як перекус протягом дня. Сподіваюся вам сподобається!
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 20 грам
- Варена ковбаса - 150 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Кетчуп - За смаком(«Maheeva» Чілі)