Томатні булочки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні томатні булочки з секретом! Усередині кожної булочки маленький помідор - чері! Саме тісто смачне, на томатній пасті, солодкий. Моя сім'я із задоволенням їсть їх замість хліба.
Дуже рекомендую спробувати томатні булочки з помідорами чері. Тісто ніжне, солодкувате і смачне! Відмінне рішення для пікніка або просто замість хліба до перших страв, можна взяти з собою на роботу. Вони добре зберігаються, навіть на наступний день залишаються м'якими. Пробуйте!
- Тепла вода - 150 мілілітрів
- Томатна паста - 70 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сухі швидкодіючі дріжджі - 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 2, 5-3 склянки
- Помідори черрі - 8 штук
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок (для змазування булочок)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. У глибокій посудині з'єднайте цукор, сіль, дріжджі, пасту. Влийте теплу воду і перемішайте все до розчинення.
3. Додайте масло, борошно.
4. Замісити м'яке тісто. Залиште в теплі на 30-40 хвилин, за цей час воно має збільшитися в два рази. Обов'язково накрийте рушником або плівкою затягніть миску, щоб тісто не сохло.
5. Помідори вимийте, обсушити паперовим рушником. Тісто розділи 8 частин.
6. Тісто зберіть в кульку, дає, щоб вийшла коржик. У центр покладіть помідор.
7. Добре защіпніте край, зібравши тісто в вузлик. Сформуйте круглу булочку.
8. Змастіть форму маслом рослинним. Покладіть булочки, змастіть їх молоком і посипте кунжутом. Залиште в теплі на 20 хвилин для вистоювання.
9. Випікайте при 180 градусах хвилин 20-30.
10. Томатні булочки готові!