Рецепт Закусочні томатні панкейкі фото

Закусочні томатні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Помідор
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок, Швидкий сніданок
Випічка, Панкейкі

Американські панкейкі останнім часом стали дуже популярним десертом. Однак цю звично солодку випічку можна легко перетворити в закуску, використовуючи в якості основного інгредієнта томатний сік.

Із вказаної кількості продуктів виходить 13-15 закусочних панкейк. У несолодке тісто, приготоване з даного рецептом, можна додати часник і різні спеції згідно смаковим уподобанням.

  • Томатний сік - 200 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Зелень - 1 пучок (петрушка або кріп)
  • Сіль кухонна - 1/2 чайних ложки
  • Лимонна кислота - 1/4 чайних ложки
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
закусочні томатні панкейкі - фото крок 1
Підготуйте все необхідне для приготування закусочних томатних панкейк. Зелень можна використовувати як в свіжому, так і в замороженому вигляді.
закусочні томатні панкейкі - фото крок 2
З'єднайте в мисці попередньо просіяне борошно, сіль, соду і лимонну кислоту.
закусочні томатні панкейкі - фото крок 3
Всипте зелень в суху суміш, влийте томатний сік, добре перемішайте і додайте соняшникову олію.
закусочні томатні панкейкі - фото крок 4
Тісто необхідно ретельно і швидко перемішати, добившись густої однорідної консистенції.
закусочні томатні панкейкі - фото крок 5
Випікайте закусочні томатні панкейкі на сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку на невеликому вогні, викладаючи порції тесту столовою ложкою.
закусочні томатні панкейкі - фото крок 6
Подавайте свіжоспечені панкейкі зі сметаною або улюбленим соусом.

Схожі рецепти