Пісні томатні крекери
(покроковий рецепт з фото)
Сухі та хрусткі смачні печеньки можна подавати не тільки до чаю або кави, але і в якості закуски з різним паштетом. Сьогодні я розповім вам, як легко приготувати смачні і ароматні пісні крекери
Цей один з найпростіших варіантів приготування крекерів напевно стане в нагоді тим, хто дотримується посту. Ці хрусткі печива підійдуть для створення закусок до святкового столу, дуже смачно з супом або навіть з чашкою чаю або кави. Я думаю, ніяких складнощів у вас виникнути не повинно, адже рецепт дуже простий. Готуємо!
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- В'ялені помідори - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізані або аджика)
- Базилік сушений - 2 щіпки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Вода - 7-8 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
1. Розмішаємо в рослинному маслі томатну пасту і дуже дрібно нарізані часник і в'ялені помідори.
2. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю і розпушувачем і додамо томатну суміш і сушений базилік.
3. Додаємо воду. Її може знадобитися і трохи більше, але додавайте в процесі замішування тіста.
4. Тісто має вийти гладким і досить крутим. Можна залишити в холодильнику хвилин на 20, а можна використовувати відразу.
5. Розкачуємо в тонкий пласт, товщиною приблизно 3 мм. Нарізаємо на шматочки потрібної вам форми - квадратиками, прямокутниками або ромбами.
6. Перекладаємо майбутні крекери на деко, застелене пергаментом і наколює виделкою.
7. І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15-20.
8. Яскраві, ароматні пісні крекери готові!