Томатні кекси з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Надаю вашій увазі томатні кекси з сиром. У них виходить хрустка скоринка, а самі кекси м'які і повітряні. Відмінний варіант для перекусу! Спробуйте мій рецепт, виходить дуже смачно!
Це базовий рецепт томатних кексів, але ви можете додати в них консервовану кукурудзу, квасоля або овочі. Наприклад, болгарський перець або в'ялені томати. Не бійтеся експериментувати!
- Борошно пшеничне - 3/4 склянки
- Борошно нутовая - 1/3 склянки
- Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 125 мілілітрів
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Копчені паприки - 1/3 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/3 чайних ложки
- Сир - 50 грам
- Петрушка - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Розігрійте духовку на 180 градусів.
У мисці змішайте борошно, сіль, розпушувач і всі спеції.
Додайте рослинне масло, воду і кетчуп. Замісити тісто.
Петрушку дрібно порубати ножем, перемішайте в тісто.
Заповніть формочки для випічки на 3/4 тестом. Зверху додайте тертий сир. Випікайте кекси в духовці 30-35 хвилин до сухої шпажки.
Томатні кекси готові, приємного вам апетиту!