Запіканка з солоними грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, недороге і ситне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Це класний варіант для апетитного перекусу на кожен день без особливих клопотів. Рекомендую всем грибникам на заметку!
Перед вами цікава ідея, як приготувати запіканку з солоними грибами. Традиційне поєднання з картоплею, апетитна сирна скоринка, - все це дійсно вражаюче смачно. Таку запіканку, до речі, можна робити із залишків пюре, наприклад. Якщо у вас під рукою є солоні грибочки, то в такому варіанті з варто спробувати!
- Гриби солоні - 300 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Сіль, спеції, зелень - За смаком

1. Ось такий скромний набір інгредієнтів вам потрібно. Картопля вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками і поставте варити до готовності в підсоленій воді.

2. Паралельно промийте, обсушити і подрібніть грибочки. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Вимийте і подрібніть зелень.

3. З готового картоплі злийте воду, розімніть в пюре. Додайте зелень, цибуля та гриби. За смаком можна додати перець і спеції. Викладіть у жароміцних форму і зверху присипте тертим сиром.

4. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-25 хвилин до рум'яної скоринки. Смачного!