Запіканка з солоними грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже просте, недороге і ситне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Це класний варіант для апетитного перекусу на кожен день без особливих клопотів. Рекомендую всем грибникам на заметку!
Опис приготування:
Перед вами цікава ідея, як приготувати запіканку з солоними грибами. Традиційне поєднання з картоплею, апетитна сирна скоринка, - все це дійсно вражаюче смачно. Таку запіканку, до речі, можна робити із залишків пюре, наприклад. Якщо у вас під рукою є солоні грибочки, то в такому варіанті з варто спробувати!
- Гриби солоні - 300 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів вам потрібно. Картопля вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками і поставте варити до готовності в підсоленій воді.
2. Паралельно промийте, обсушити і подрібніть грибочки. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Вимийте і подрібніть зелень.
3. З готового картоплі злийте воду, розімніть в пюре. Додайте зелень, цибуля та гриби. За смаком можна додати перець і спеції. Викладіть у жароміцних форму і зверху присипте тертим сиром.
4. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-25 хвилин до рум'яної скоринки. Смачного!