Рецепт Піца з солоними грибами фото

Піца з солоними грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піца з солоними грибами виходить гостренького солоноватого смаку. Додамо до неї ріпчасту цибулю, сир, кілька гілочок розмарину. Гриби можна використовувати будь-які солоні, невеликого розміру.

Опис приготування:

Піца з солоними грибами припаде до душі любителям лісових домашніх грибочків. До грибів на піцу можна додати солоні огірки, картопля або картопляне пюре, бекон, цибуля. Ми приготуємо піцу з солоними грибами по дуже простому і швидкому рецептом.

Отже, як приготувати піцу з солоними грибами?

1. У миску просійте борошно, додайте розпушувач, перемішайте. Потім додайте кип'ячену охолоджену воду і оливкове масло. Замісити еластичне тісто.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментом папером або змастіть маслом. Розкачайте тісто (товщина - 0, 5 см) і викладіть його на деко деко.

3. Гриби, якщо треба, наріжте на кілька частин.

4. Цибулину очистіть і наріжте півкільцями.

5. Сир викладіть на основу для піци.

6. Потім розподіліть гриби, нарізану цибулю, ложкою викладіть сир. Поперчіть, сіль за смаком, викладіть змочені в оливковій олії гілочки розмарину.

7. Випікайте піцу з солоними грибами протягом 12-14 хвилин в духовці при температурі 190 градусів.

Піца з солоними грибами готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир - 150-200 грам
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Гриби солоні - 8-10 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Гілочки розмарину - 4-5 штук
  • Сир тертий - 150 грам
Піца з солоними грибами припаде до душі любителям лісових домашніх грибочків. До грибів на піцу можна додати солоні огірки, картопля або картопляне пюре, бекон, цибуля. Ми приготуємо піцу з солоними грибами по дуже простому і швидкому рецептом.

Отже, як приготувати піцу з солоними грибами?

1. У миску просійте борошно, додайте розпушувач, перемішайте. Потім додайте кип'ячену охолоджену воду і оливкове масло. Замісити еластичне тісто.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментом папером або змастіть маслом. Розкачайте тісто (товщина - 0, 5 см) і викладіть його на деко деко.

3. Гриби, якщо треба, наріжте на кілька частин.

4. Цибулину очистіть і наріжте півкільцями.

5. Сир викладіть на основу для піци.

6. Потім розподіліть гриби, нарізану цибулю, ложкою викладіть сир. Поперчіть, сіль за смаком, викладіть змочені в оливковій олії гілочки розмарину.

7. Випікайте піцу з солоними грибами протягом 12-14 хвилин в духовці при температурі 190 градусів.

Піца з солоними грибами готова!

Смачного!

Схожі рецепти