Піца з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Кетчуп або пасту в піцу з солоними огірками додавати не потрібно, досить буде кислоти огірочків. Пробуйте!
Якщо ви не пробували піцу з солоними огірками, то обов'язково приготуйте. По перше, це дуже смачно. По-друге, мій рецепт тесту для піци готується не більше 1 годину, навіть менше. По-третє, скромний продуктовий набір дозволить приготувати піцу без особливого збитку для гаманця
- Вода тепла - 120 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 15 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 2 склянки
- Огірки солені - 2 штуки
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень - 1 пучок
- Майонез - 4 Ст. Ложки
1. Приготуємо продукти для піци. Вибір сорти сиру і ковбаси за Вами.
2. Спочатку приготуємо тісто для піци. У теплій воді розчиняємо цукор і сіль, дріжджі свіжі.
3. Вводимо борошно, не більше 2 склянок.
4. Як бачите тісто липке, тягнеться за руками. Збираємо його в кому і накриваємо серветкою, прибираємо в найтепліше місце на 25-30 хвилин.
5. Переходимо до начинки. Ковбасу нарізаємо тонко кружечками. І половини.
6. Огірки також тонко поріжте кружечками. Потім ще раз на половинки.
7. Сир тремо на крупній тертці.
8. Поки я займалася начинкою, тісто вже піднялося. Беремо форму і змащуємо його рослинним маслом. Жирними руками беремо тісто і пальцями розтягуємо по всіх формі. Тісто м'яке, сприйнятливість.
9. Ось так. Зробіть невеликі бортики.
10. Змастіть щедро майонезом основу для піци.
11. Викладіть ковбасу і солоні огірки, листочки петрушки.
12. Щедро посипте піцу сиром. Ставте піцу в гарячу духовку (220-230 градусів) з 15-20 хвилин.
13. Піца з солоними огірками готова! Пригощайтеся!